Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent 

Mange kender dette skønne brand fra modeverdenen, men udover at være kendt modeskaber, så har YSL også lavet effektivt makeup og parfume.

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent er designer og skaberen bag det populære brand. Aller...Læs mere

116 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 28 varer
  • Hudpleje Hudpleje 3 varer
  • Dufte Dufte 116 varer
    • Parfume 113 varer
    • Deodorant 3 varer
  • Mænd Mænd 47 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Egenskaber

116 Produkter

Side
pr. side

Yves Saint Laurent 

Mange kender dette skønne brand fra modeverdenen, men udover at være kendt modeskaber, så har YSL også lavet effektivt makeup og parfume.

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent er designer og skaberen bag det populære brand. Allerede i en alder af 17 år, startede han hos den kendte designer Christian Dior.

Da Christian Dior døde i 1957, var det Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent vigtigste opgave at køre huset videre. I 1961 blev modehuset YSL grundlagt og finansieret af hans partner Pierre Bergé. Pierre Bergé inspirerede sin livspartner til nye kollektioner og alle kreationer af diverse varer i hans portfolio.
Hans design var med fokus på den sofistikerede og selvsikre erhvervskvinde.

Yves' kollektioner var utrolig kontroversielle, og flere gange er han også blevet kritiseret for at være for vovet i hans inspiration og ytring af design, bl.a. da en af hans kreationer havde inspiration fra 2. Verdens krig.

Man kan ikke komme uden om hvor meget mærket oser af luksus, og såfremt du er til glamour og stilet design, vil du elske Saint Laurent, som i alle hans kreationer har tænkt over at hylde stærke kvinder.

Yves Saint Laurent eller Saint Laurent Paris?

I 2012 ændrede Hedi Slimane navnet, og udkom med sin første kollektion som hed "Saint Laurent Paris" Der har været mange delte meninger om denne ændring, og hvad det har gjort for huset.

Nogen mener, at det er at ødelægge huset historie og identitet, og andre synes at det er et nyt friskt pust. Meningerne er mange, men man bliver nødt til at forholde sig til facts, og det er at YSL's kollektioner og brandet i det hele taget nu hedder Saint Laurent.

Man bruger dog stadig det samme YSL logo, og kontakter man huset, er det en ren formalitet og god skik at tiltale huset Yves Saint Laurent af respekt for grundlægger og brandets historie.

Yves Saint Laurent parfume

Hos BEAUTYCOS kan du finde dine favorit dufte fra det kendte brand. Vi har bl.a. den populære Black Opium parfume, som er elsket verden over, og lavet i flere udgaver alt efter sæson.

I vores sortiment findes der både parfumer til mænd og kvinder, så her er noget til alle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord