Uren hud

Uren hud

291 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre1
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 291 varer
  • Tilbehør 10 varer
  • Ansigtspleje 224 varer
  • Kropspleje 29 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 1 vare
  • Solpleje 50 varer
  • Selvbruner 12 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse 1 vare
Pris
Pris
-
Hårtype
Aktive filtre
 1. Uren hud

291 Produkter

Side
pr. side

Hvis du kæmper med bumser og skinnende hud, skal du rense og pleje din hud hver morgen og aften. Det er ultra vigtigt at du bruger de rigtige produkter, som passer til din hudtype og som kan hjælpe på en problematisk og uren hud. Du kan anvende mange forskellige produkttyper som vil hjælpe dig og din hud. I denne kategori kan du b.la. finde den bedste ansigtsrens mod bumser, uren hud og hudorme.

Bedste produkter mod uren hud?

Hos BEAUTYCOS kan vi varmt anbefale mærket Babor, som er et professionelt kosmetolog mærke. Hos Babor finder du mange lækre produkter som også er utrolig effektive, og som bliver brugt af kosmetologer verden over til at behandle uren hud. Babor har også et bredt udvalg af produkter særligt til uren hud, gå på opdagelse i en verden af skønne Babor produkter til uren hud, lige her.

Vi har den klassiske og effektive Black Mask, som er meget populær til behandling af uren hud, da den virker dybderensende. Behandling af uren hud og bumser Det er altid meget individuelt, hvad du skal anvende til din hudtype, derfor er det vigtigt at sætte sig ind i hvilke behov din hud har. En uren hud i ubalance er ikke rar at døje med og det er derfor vigtigt at behandle den, så den kan fremstå klar og ren. Find en god ansigtsrens, tonic, serum eller creme til uren hud i denne kategori. Du kan sagtens have uren hud uden at have acne. Acne er en hudsygdom som opstår grundet betændelse i porerne og omkring talgkirtlerne. Når der opstår denne betændelse, vil bumser og hudorme blive synlige. Uren hud kan komme af mange forskellige årsager, livsstil, madvaner, sygdom og stress.

For at kunne se et realt resultat af de produkter du anvender, er det vigtigt at have tålmodighed. Anvender du produkterne hver dag som anvist og passer de til din hudtype, vil du kunne se produkternes effekt efter 6-8 uger, dette er dog altid meget individuelt.

Fedtet uren hud eller tør uren hud?

Selvom du har bumser og uren hud, skal du stadig tage hensyn til din hudtype, da dine produkter stadig skal være tilpasset din hudtype. Har du fx. også tør hud er det vigtigt at anvende produkter som virker hydrerende, så du hele tiden sørger for at holde hudens fugtniveau i balance. Du kan med fordel anvende hudpleje produkter som indeholder Argan olie, da det virker ekstra fugtgivende uden at fedte.

Har du også fedtet hud er det vigtigt at anvende produkter der virker matterende og absorberende, så du ikke fedter op i løbet af dagen.

Husk altid at drik rigeligt med vand, da det virker naturligt rensende.

Hvilke produkter til hudorme og uren hud?

Det vigtigste du kan gøre ved en uren hud i ubalance, er at behandle den med de rigtige produkter og sørger for at give den "luft" så porerne kan ånde.

Uren hud i ansigtet

Anvender du makeup på din hud, er det derfor meget vigtigt at rense din makeup af hver aften inden du går i seng, så din hud kan hvile og ånde i løbet af natten, mens den regenerer.

Husk at anvende makeup som kan anvendes til uren hud, så din hud kan ånde mens du har makeuppen på. Det anbefales at anvende mineralpudder på huden i stedet for foundation.

Uren hud på ryggen

Samme problem med uren hud, kan opstå på ryggen. Oplever du urenheder på ryggen, så betyder det at din taglproduktion og hudfedt produktion er for høj. Denne høje produktion af taglknopper resulterer i at din hud kan være fedtet og at porrerne tilstoppes.

Vi har masser af gode produkter til netop dette område. Find f.eks. denne Mario Badescu Buffering Lotion, som bruges til acne og fedtet hud.

Det vigtigste i processen for at opnå en smuk hud og komme dine urenheder til livs, er ved at få afrenset huden godt og grundigt. Her kan du med fordel bruge den populære Sibel Sonic Pro Waterproof Inkl. 3 X Børstehoveder Re. 8990600.

Denne gør det muligt for dig, at huden optimeres op til 6 gange og hudens evne til at absorbere dine hudplejeprodukter vil øges. Denne Sibel afrensningsbørste kan både benyttes på kroppen og i ansigtet.

Vores faguddannede personale står altid klar til at hjælpe dig. Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice eller spørg ude i butikkerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord