Babor HSR Lifting Extra Firming Cream Rich

50 ml

spar15%

Din pris 696,00 kr Vejl. udsalgspris 819,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne næringsrige creme er særligt god til dig med en moden hud, der har brug for ekstra pleje. Når huden ældes har den brug for ekstra opmærksomhed og pleje, den mister sin elasticitet og der dannes linjer og rynker. Denne fantastiske creme fra Babor, er ekstra nærende men føles ikke tung på huden. Cremen har en super nærende effekt som holder i op til 24 timer, samt en lifting-effekt, der giver en øjeblikkelig løftende effekt på din hud. Lifting-effekten forhindre tidlig dannelse af fine linjer og rynker, og fremmer hudens naturlige fornyelsesprocess, hvilket giver en synligt yngre og langt mere spændstig hud. Aktive ingredienser: HSR® Lifting Integral Complex: bekæmper de væsenligste årsager til rynkedannelse Havreprotein: Virker udglattende på huden Sheasmør: gendanner hydro-lipidbalancen Vitamin E: beskytter mod frie radikaler Jojobaolie, mangofrønolie: Virker blødgørende og nærende Panthenol: Tilfører fugt Anvendelse: Fordel cremen på ren hud, massér ind i huden, og nyd den nærende og fugtgivende creme. Anvend morgen og aften, eller efter behov.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtscreme Dagcreme Natcreme Babor HSR Babor 50 ml Beskyttende Fugtgivende Udglattende Moden hud

Beskrivelse

Denne næringsrige creme er særligt god til dig med en moden hud, der har brug for ekstra pleje.
Når huden ældes har den brug for ekstra opmærksomhed og pleje, den mister sin elasticitet og der dannes linjer og rynker.
Denne fantastiske creme fra Babor, er ekstra nærende men føles ikke tung på huden.
Cremen har en super nærende effekt som holder i op til 24 timer, samt en lifting-effekt, der giver en øjeblikkelig løftende effekt på din hud.
Lifting-effekten forhindre tidlig dannelse af fine linjer og rynker, og fremmer hudens naturlige fornyelsesprocess, hvilket giver en synligt yngre og langt mere spændstig hud.

Aktive ingredienser:

HSR® Lifting Integral Complex: bekæmper de væsenligste årsager til rynkedannelse

Havreprotein: Virker udglattende på huden

Sheasmør: gendanner hydro-lipidbalancen

Vitamin E: beskytter mod frie radikaler

Jojobaolie, mangofrønolie: Virker blødgørende og nærende

Panthenol: Tilfører fugt

Anvendelse:

Fordel cremen på ren hud, massér ind i huden, og nyd den nærende og fugtgivende creme. Anvend morgen og aften, eller efter behov.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Babor HSR Lifting Extra Firming Cream Rich
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.