Babor HSR Lifting Extra Firming Serum

Din pris 728,00 kr Vejl. udsalgspris 849,00 kr
Status:På lager
Ønsker du en glat og ungdommelig hud, så er denne serum lige noget for dig. Serummet egner sig særligt til moden hud, der har brug for ekstra pleje. Løfter huden synligt, og styrker bindevævet samtidig med den virker fugtgivende og beroligende. Serummet indeholder anti-rynke effekter, og har en intens opstrammende effekt. Arbejder effektivt i huden, og reducerer rynkens dybde, mens strukturen af kapillarvæggene, hudens næringsstoffer og iltoptagelse forbedres helt indefra. Får huden til at fremstå frisk og fornyet. Indeholder Pro-Tight som forbedre hudens overfladestruktur og virker ekstra styrkende på huden. Har fugtighedsbevarende og fugtbindende effekter, som giver din hud den bedste næring og pleje. Efter brug vil huden være udglattet, stram, frisk og ungdommelig. Aktive Ingredienser: HSR® Lifting Integral Complex Microstim Pro-Tight Økologisk Silikone Phytaluronate Panthenol Anvendelse: Fordel serummet på ren hud, massér ind i huden, og lad den tørre ind. Anvend morgen og aften, eller efter behov. Afslut med din yndlings Babor Creme.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Serum Babor Babor HSR Babor 30 ml Opstrammende Styrkende Beroligende Fugtgivende Moden hud

Beskrivelse

Ønsker du en glat og ungdommelig hud, så er denne serum lige noget for dig. Serummet egner sig særligt til moden hud, der har brug for ekstra pleje.
Løfter huden synligt, og styrker bindevævet samtidig med den virker fugtgivende og beroligende.
Serummet indeholder anti-rynke effekter, og har en intens opstrammende effekt.
Arbejder effektivt i huden, og reducerer rynkens dybde, mens strukturen af kapillarvæggene, hudens næringsstoffer og iltoptagelse forbedres helt indefra.
Får huden til at fremstå frisk og fornyet. Indeholder Pro-Tight som forbedre hudens overfladestruktur og virker ekstra styrkende på huden.
Har fugtighedsbevarende og fugtbindende effekter, som giver din hud den bedste næring og pleje.
Efter brug vil huden være udglattet, stram, frisk og ungdommelig.

Aktive Ingredienser:

HSR® Lifting Integral Complex

Microstim

Pro-Tight

Økologisk Silikone

Phytaluronate

Panthenol

Anvendelse:

Fordel serummet på ren hud, massér ind i huden, og lad den tørre ind. Anvend morgen og aften, eller efter behov. Afslut med din yndlings Babor Creme.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration