Tigi Control Freak Serum Kabi.

1000 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
99,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
TIGI Control Freak Serum er det tredje produkt i Control Freak serien. Control Freak Serum er en serum, der gør håret dejligt blødt og tilfører masser af glans. Derudover er den med til at samle kruset hår, der har let ved at bruse op. Control Freak Serum kan anvendes i både tørt og vådt hår.Beautycos anbefaler at anvende shampoo og conditioner fra samme serie først for derefter at afslutte med Control Freak Serum, evt. i forbindelse med andre styling produkter. Fordel produktet jævnt i hele håret og style dit hår som du ønsker. Skal ikke skylles ud. BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Stylingcreme TIGI Bed Head Glattecreme Tigi 1000 ml

Beskrivelse

TIGI Control Freak Serum er det tredje produkt i Control Freak serien. Control Freak Serum er en serum, der gør håret dejligt blødt og tilfører masser af glans. Derudover er den med til at samle kruset hår, der har let ved at bruse op. Control Freak Serum kan anvendes i både tørt og vådt hår.

Beautycos anbefaler at anvende shampoo og conditioner fra samme serie først for derefter at afslutte med Control Freak Serum, evt. i forbindelse med andre styling produkter. Fordel produktet jævnt i hele håret og style dit hår som du ønsker. Skal ikke skylles ud.

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:TIGI Control Freak Serum Kabi.
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord