Tigi Catwalk Headshot DUO Pack (U)

750 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar55%

Din pris 148,00 kr Vejl. udsalgspris 329,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Headshot Heavenly Hydrating Shampoo:Ren himmelsk fugtplejende indsprøjtning!Er til alle hårtyper - naturlig eller farvet. Den specielle sammensætning af ingredienser genskaber fugten og glansen i håret. Den unikke blanding af hyben- og ginsengekstrakter, hvedeprotein og aminosyrer plejer håret og giver det et sundt udseende. Håret er efterfølgende let at kontrollere og føles fantastisk. Headshot Hydrating Shampoo beskytter mod frie radikaler og er farvebevarende. Dit hår bliver som silke!Den tilfører super glans og er farvebevarende. Der er tilsat en blanding af essentielle aminosyrer, der plejer, gør det nemmere at styre håret, giver fugt og virker reparerende.Den indeholder ligeledes antioxidanter, som beskytter mod hårdt miijø.Indeholder kun metylparaben. TIGI Headshot Reconstructive Intense Conditioner:Denne condiioner kan bruges til alle hårtyper - naturlig eller farvet. Den arbejder målrettet mod de områder, som trænger mest til fugt, pleje og reperation. Headshot Reconstructive Intense Conditioner er en silkeagtig letvægtsconditioner, som er farvebevarende, tæmmer flyvsk hår og reducerer krus. Den gør håret stærkere uden at tynge, og den beskytter mod frie radikaler.Den blødgør, temmer flyvsk hår, afhjælpe krus og filtret hår og beskytter håret mod at knække. Giver fugt og et sundt udseende. Indeholder ligeledes antioxidanter, som beskytter mod hårdt miljø.Anvendelse.Begynd hårvasken men Headshot Hydrating Shampoo, og arbejde derefter Headshot Reconstructive Intense Conditioner grundigt ind i det våde hår. Lad det virke i 1-3 min. og skyl conditioneren ud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Conditioner TIGI Catwalk TIGI Tweens 750 ml Tigi Skadet og slidt hår Tørt hår Tykt og kruset hår 750 ml Beskyttende Fugtgivende Mod skadet og slidt hår Plejende Reparerende Udglattende

Beskrivelse

Headshot Heavenly Hydrating Shampoo:

Ren himmelsk fugtplejende indsprøjtning!

Er til alle hårtyper - naturlig eller farvet. Den specielle sammensætning af ingredienser genskaber fugten og glansen i håret. Den unikke blanding af hyben- og ginsengekstrakter, hvedeprotein og aminosyrer plejer håret og giver det et sundt udseende. Håret er efterfølgende let at kontrollere og føles fantastisk. Headshot Hydrating Shampoo beskytter mod frie radikaler og er farvebevarende. Dit hår bliver som silke!

Den tilfører super glans og er farvebevarende. Der er tilsat en blanding af essentielle aminosyrer, der plejer, gør det nemmere at styre håret, giver fugt og virker reparerende.
Den indeholder ligeledes antioxidanter, som beskytter mod hårdt miijø.
Indeholder kun metylparaben.

TIGI Headshot Reconstructive Intense Conditioner:

Denne condiioner kan bruges til alle hårtyper - naturlig eller farvet. Den arbejder målrettet mod de områder, som trænger mest til fugt, pleje og reperation. Headshot Reconstructive Intense Conditioner er en silkeagtig letvægtsconditioner, som er farvebevarende, tæmmer flyvsk hår og reducerer krus. Den gør håret stærkere uden at tynge, og den beskytter mod frie radikaler.

Den blødgør, temmer flyvsk hår, afhjælpe krus og filtret hår og beskytter håret mod at knække. Giver fugt og et sundt udseende. Indeholder ligeledes antioxidanter, som beskytter mod hårdt miljø.

Anvendelse.
Begynd hårvasken men Headshot Hydrating Shampoo, og arbejde derefter Headshot Reconstructive Intense Conditioner grundigt ind i det våde hår. Lad det virke i 1-3 min. og skyl conditioneren ud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:TIGI Catwalk Headshot DUO Pack (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.