Sebastian Whipped Crème

150 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
80% of 100
85,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
En tæt, let, blød og lækker mousse der blødgører dine lokker og modvirker krus. Denne flødeskums mousse mindsker krus og efterlader dit hår smidigt, blødt og blankt. Produktet kombinerer både styling og pleje, da den indeholder olier som blandt anden kokosolie og proteiner der fugter, beskytter og genopbygger. Moussen er varmebeskyttende op til 160 grader. Anvendelse: Ryst flasken grundigt, vend flasken med bunden HELT lodret og tryk en passende mængde skum ud, fordel det i håndfladerne og kom det i dit håndklædetørre hår. Lad håret lufttørre, føntør eller diffuse. Popper krøllerne for meget, virker håret tørt eller er kruset på vej, så brug moussen som en restyler i tørt hår. BEAUTYCOS anbefaler dette produkt til et tykt, kraftig, kruset og krøllet hår. Hvis du har fint hår anbefaler vi dig i stedet (link) Sebastian Taming Elixir.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårskum Sebastian Styling Treatment (Flow) Krøllecreme Sebastian 150 ml Beskyttende

Beskrivelse

En tæt, let, blød og lækker mousse der blødgører dine lokker og modvirker krus.

Denne flødeskums mousse mindsker krus og efterlader dit hår smidigt, blødt og blankt. Produktet kombinerer både styling og pleje, da den indeholder olier som blandt anden kokosolie og proteiner der fugter, beskytter og genopbygger. Moussen er varmebeskyttende op til 160 grader.

Anvendelse:

Ryst flasken grundigt, vend flasken med bunden HELT lodret og tryk en passende mængde skum ud, fordel det i håndfladerne og kom det i dit håndklædetørre hår. Lad håret lufttørre, føntør eller diffuse. Popper krøllerne for meget, virker håret tørt eller er kruset på vej, så brug moussen som en restyler i tørt hår.

BEAUTYCOS anbefaler dette produkt til et tykt, kraftig, kruset og krøllet hår. Hvis du har fint hår anbefaler vi dig i stedet (link) Sebastian Taming Elixir.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sebastian Whipped Crème
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord