Revitalash Eyelash Conditioner + Double-Ended Volume Set

2 stk

Bedømmelse:
100% of 100
Din pris

699,00 kr

Status:På lager

I dette skønne sæt får du en RevitaLash Eyelash Conditioner 3,5 ml samt en Double-Ended Set Mascara 11 ml.RevitaLash Eyelash Conditioner:Drømmer du også om lækre lange bambi øjenvipper? - Så er RevitaLash lige noget for dig! Nu kan du forvandle dine små afstumpede vipper, til lækre fyldige og lange uimodståelige vipper.Hvad enten du har korte, mellem eller lange vipper så kan dette serum bruges af alle, og du vil helt sikkert kunne mærke en mærkbar forskel og forbedring samt fornyet styrke af vipperne. Dine vipper vil føles langt sundere og modstandsdygtige.Dette vidundermiddel, går ind og plejer dine vipper og gør dem længere og ekstra fyldige. Allerede efter 4-8 uger kan du både mærke og se en forskel. Det aktive serum består af en nøje afbalanceret kombination af stimulerende og nærende ingredienser, som er både effektive og skånsomme ved brug.Ingredienser:Biotinoyl Tripepdide-1 - stimulerer hårsækkene, og fremmer væksten.Biotin (vitamin B7) - styrker vipperne og forlænger hårenes livscyklus.Ekstrakt af morgenfrue - plejer hudcellerne.Ekstrakt af ginseng - Tilfører ekstra styrke og giver tykkere vipper. Anvendelse:Påfør serummet én gang dagligt, på rene vipper (læg ikke makeup efterfølgende). Serummet skal påføres umiddelbart over den øverste vippekant, helt inde ved øjenvipperne.Et godt tip er at bruge serummet inden man går i seng, på afrensede rene vipper. Så kan produktet få lov til at "arbejde" og hvile hele natten.Anvender du Lash Extensions kan du stadig anvende RevitaLash, her skal serummet blot tilføres uden på vipperne. OBS!Det anbefales ikke at gravide anvender RevitaLash!RevitaLash Double-Ended Set Mascara:RevitaLash® Volumizing Primer giver dine vipper et boost og så du opnår et smukt og intenst look.Beskytter dine vipper med en plejende og styrkende formular, der samtidig får dem til at fremstå længere og tykkere.Primeren udglatter desuden ru og ujævne overflader i vipperne og sikrer ubesværet påførsel af mascara, og giver dig den bedste base for et perfekt resultat.Revitalash Volumizing Mascara fremhæver dine vipper maksimalt og giver et lækkert voluminøst look, uden at klumpe.Børsten er timeglasformet og matcher dine øjenlågs kurver, og giver dig de bedste forudsætninger for en nem og smuk påføring.Mascaraen sørger for at separerer og definerer dine vipper til perfektion, så du får et smukt og fejlfrit resultat.Sammen vil disse produkter sørge for et intenst og plejende resultat. Anvendelse:Påfør primeren først, og efterfølgende mascaraen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Øjne Mascara Øjenvippe serum Pakketilbud Revitalash

Beskrivelse

I dette skønne sæt får du en RevitaLash Eyelash Conditioner 3,5 ml samt en Double-Ended Set Mascara 11 ml.

RevitaLash Eyelash Conditioner:

Drømmer du også om lækre lange bambi øjenvipper? - Så er RevitaLash lige noget for dig! Nu kan du forvandle dine små afstumpede vipper, til lækre fyldige og lange uimodståelige vipper.

Hvad enten du har korte, mellem eller lange vipper så kan dette serum bruges af alle, og du vil helt sikkert kunne mærke en mærkbar forskel og forbedring samt fornyet styrke af vipperne. Dine vipper vil føles langt sundere og modstandsdygtige.

Dette vidundermiddel, går ind og plejer dine vipper og gør dem længere og ekstra fyldige. Allerede efter 4-8 uger kan du både mærke og se en forskel. Det aktive serum består af en nøje afbalanceret kombination af stimulerende og nærende ingredienser, som er både effektive og skånsomme ved brug.

Ingredienser:
Biotinoyl Tripepdide-1 - stimulerer hårsækkene, og fremmer væksten.
Biotin (vitamin B7) - styrker vipperne og forlænger hårenes livscyklus.
Ekstrakt af morgenfrue - plejer hudcellerne.
Ekstrakt af ginseng - Tilfører ekstra styrke og giver tykkere vipper.
 
Anvendelse:
Påfør serummet én gang dagligt, på rene vipper (læg ikke makeup efterfølgende). Serummet skal påføres umiddelbart over den øverste vippekant, helt inde ved øjenvipperne.
Et godt tip er at bruge serummet inden man går i seng, på afrensede rene vipper. Så kan produktet få lov til at "arbejde" og hvile hele natten.
Anvender du Lash Extensions kan du stadig anvende RevitaLash, her skal serummet blot tilføres uden på vipperne.
 
OBS!
Det anbefales ikke at gravide anvender RevitaLash!


RevitaLash Double-Ended Set Mascara:

RevitaLash® Volumizing Primer giver dine vipper et boost og så du opnår et smukt og intenst look.

Beskytter dine vipper med en plejende og styrkende formular, der samtidig får dem til at fremstå længere og tykkere.

Primeren udglatter desuden ru og ujævne overflader i vipperne og sikrer ubesværet påførsel af mascara, og giver dig den bedste base for et perfekt resultat.

Revitalash Volumizing Mascara fremhæver dine vipper maksimalt og giver et lækkert voluminøst look, uden at klumpe.

Børsten er timeglasformet og matcher dine øjenlågs kurver, og giver dig de bedste forudsætninger for en nem og smuk påføring.

Mascaraen sørger for at separerer og definerer dine vipper til perfektion, så du får et smukt og fejlfrit resultat.

Sammen vil disse produkter sørge for et intenst og plejende resultat.

Anvendelse:

Påfør primeren først, og efterfølgende mascaraen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:RevitaLash Eyelash Conditioner + Double-Ended Volume Set
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.