Redken Intra Force 2 Toner Color Hair (U)

245 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
115,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Plejende toner som gør håret kambart, tilfører næring og styrker håret som er med til at modvirke at håret knækker for tidligt, samtidig med at den hjælper med at beskytte hårfarven! Innovative formler giver Redken's mest effektive kombination af aktive ingredienser, Aminexil, Arginin og Zink PCA som klinisk bevist hjælper med at modvirke hårtab, mens det styrker hårets tilstand og giver tykkere, fyldigere hår på kun 30 dage. Anvendelse:Efter shampoo, påfør toner og fordel i håret. Skyl. Red håret igennem og efterfølg med scalp treatment. Ved kontakt med øjnene, skyl straks.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Redken Intra Force Redken Fint hår 245 ml Til fint og tyndt hår Plejende Mod hårtab Beskyttende

BeskrivelsePlejende toner som gør håret kambart, tilfører næring og styrker håret som er med til at modvirke at håret knækker for tidligt, samtidig med at den hjælper med at beskytte hårfarven!

Innovative formler giver Redken's mest effektive kombination af aktive ingredienser, Aminexil, Arginin og Zink PCA som klinisk bevist hjælper med at modvirke hårtab, mens det styrker hårets tilstand og giver tykkere, fyldigere hår på kun 30 dage.

Anvendelse:
Efter shampoo, påfør toner og fordel i håret. Skyl. Red håret igennem og efterfølg med scalp treatment. Ved kontakt med øjnene, skyl straks.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Redken Intra Force 2 Toner Color Hair (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord