Philip B Drop Dead Straightening Baume (U)

178 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
149,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Aldrig mere glinsende hænder og problemer med stylingen med PHILIP B Drop Dead Straightening Baume, en silikonefri, vandopløselig styling-hjælp, der ikke fedter, og som giver krøllet hår eller hår med naturligt fald en smuk og glat finish uden filtret hår. Ekstrakt af matricaria, althea og peberrod får blidt krøller og naturligt fald til at slappe af og gør det nemmere at opnå en perfekt, glat finish med føntørring. PHILIP B Drop Dead Straightening Baume hjælper dig med at bevare din glatte hårstyling og eliminere kruset hår, samtidig med at den gør føntørretiden kortere. Optimal til brug ved varm styling, da produktet er varmeaktiveret. Absolut duftfri.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Stylingcreme Philip B 178 ml Silikonefri

Beskrivelse

Aldrig mere glinsende hænder og problemer med stylingen med PHILIP B Drop Dead Straightening Baume, en silikonefri, vandopløselig styling-hjælp, der ikke fedter, og som giver krøllet hår eller hår med naturligt fald en smuk og glat finish uden filtret hår.

Ekstrakt af matricaria, althea og peberrod får blidt krøller og naturligt fald til at slappe af og gør det nemmere at opnå en perfekt, glat finish med føntørring.

PHILIP B Drop Dead Straightening Baume hjælper dig med at bevare din glatte hårstyling og eliminere kruset hår, samtidig med at den gør føntørretiden kortere.

Optimal til brug ved varm styling, da produktet er varmeaktiveret. Absolut duftfri.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Philip B Drop Dead Straightening Baume (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord