Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Spray

200 ml

22%

Din pris 129,00 kr Vejl. udsalgspris 165,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Har du tyndt eller fint hår, og ønsker mere volumen til dit hår? Denne volume spray booster dit hår, så det ser mere fyldigt ud. Sprayen er beriget med lemon samt tea tree olie, og kan både anvendes af dig med normalt hår, men er også anvendelig for dig med irriteret hovedbund, da produktet indeholder milde og lindrende ingredienser. Dit hår vil både se og føles mere voluminøst samtidig med, at sprayen tilfører håret en smuk glans. Sprayen er endvidere fugtavisende, hvilket gør, at håret ikke klasker. Anvendelse: Spray i det håndklædetørre hår; fokusér på hårrødderne. Del gerne håret op i forskellige sektioner og spray. Den bedste effekt opnås ved efterfølgende føntørring. Skal ikke skylles ud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Paul Mitchell Teatree Stylingspray Paul Mitchell 200 ml Lindrende Beroligende Volume

Beskrivelse

Har du tyndt eller fint hår, og ønsker mere volumen til dit hår? Denne volume spray booster dit hår, så det ser mere fyldigt ud.

Sprayen er beriget med lemon samt tea tree olie, og kan både anvendes af dig med normalt hår, men er også anvendelig for dig med irriteret hovedbund, da produktet indeholder milde og lindrende ingredienser.

Dit hår vil både se og føles mere voluminøst samtidig med, at sprayen tilfører håret en smuk glans. Sprayen er endvidere fugtavisende, hvilket gør, at håret ikke klasker.

Anvendelse:
Spray i det håndklædetørre hår; fokusér på hårrødderne. Del gerne håret op i forskellige sektioner og spray. Den bedste effekt opnås ved efterfølgende føntørring. Skal ikke skylles ud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Spray
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord