Original Sprout Face & Body Sunscreen SPF 27

90 ml

spar13%

Din pris 129,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Original Sprout no.1 solcreme til familien Babble.com, det prisvindende amerikanske online magasin for forældre (med over 5 mio besøgende om mdr), har kåret Original Sprout's Face & Body Sunscreen som den bedste solcreme til hele familien.Hele familien elsker vores naturlige solcreme. Mødre elsker den fordi den hjælper med at holde make-upén frisk, og børnene elsker den, fordi den er nem at smøre ud og ikke fedter. Solcremen er perfekt til sart og tør hud. Laver ikke lilla skær på mørk hud. Solcremen kan som resten af produkterne fra Original Sprout, bruges med god samvittighed - selv til de mindste i familien.Bionedbrydelig Fugtgivende Til ansigt og krop Ingen Nano Partikler UVA & UVB Filter Titandioxid fri Formaldehyd & keratin fri Fedte og klister ikke Indeholder ikke parabener Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares uden for børns rækkevidde. Advarsel: Stop med at bruge produktet, hvis der opstår irritation. Imod dyreforsøg.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Solpleje Solcreme Body lotion Børn Hudpleje Solcreme Solcreme ansigt Original Sprout 90 ml Fugtgivende Mod Blue Light

Beskrivelse

Original Sprout no.1 solcreme til familien
Babble.com, det prisvindende amerikanske online magasin for forældre (med over 5 mio besøgende om mdr), har kåret Original Sprout's Face & Body Sunscreen som den bedste solcreme til hele familien.
Hele familien elsker vores naturlige solcreme. Mødre elsker den fordi den hjælper med at holde make-upén frisk, og børnene elsker den, fordi den er nem at smøre ud og ikke fedter. Solcremen er perfekt til sart og tør hud. Laver ikke lilla skær på mørk hud. Solcremen kan som resten af produkterne fra Original Sprout, bruges med god samvittighed - selv til de mindste i familien.
Bionedbrydelig
Fugtgivende
Til ansigt og krop
Ingen Nano Partikler
UVA & UVB Filter
Titandioxid fri
Formaldehyd & keratin fri
Fedte og klister ikke
Indeholder ikke parabener
Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares uden for børns rækkevidde. Advarsel: Stop med at bruge produktet, hvis der opstår irritation. Imod dyreforsøg.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Original Sprout Face & Body Sunscreen SPF 27
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.