Macadamia

Macadamia

Macadamia Oil

Macadamia Natural Oil er hårplejeserien, som genopbygger og plejer håret indefra og ud. Macadamia Natural Oil hårprodukterne kombinerer olier fra de meget næringsholdige macadamia nødder med naturens mest nærende planter. Macadamia Nat...

Læs mere

38 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 38 varer
  • Shampoo & Conditioner 21 varer
   • Shampoo 7 varer
   • Conditioner 14 varer
  • Hårstyling 9 varer
  • Hårkur 8 varer
  • Hårolie 7 varer
  • Tilbehør 1 vare
 • Nyheder Nyheder 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

38 Produkter

pr. side

Macadamia Oil

Macadamia Natural Oil er hårplejeserien, som genopbygger og plejer håret indefra og ud. Macadamia Natural Oil hårprodukterne kombinerer olier fra de meget næringsholdige macadamia nødder med naturens mest nærende planter. Macadamia Natural Oil er et absolut must-have!

Macadamia olie

Macadamia Proffessional har udviklet fantastiske hårpleje produkter, baseret på indeholdet fra de fantastiske macadamiaolie og arganolie. Sidenhen er Macadamia professional blevet et globalt brand, som med deres produkter kan bruges af alle hårtyper og hovedbundstyper. Macadamiaolie og Arganolie, har en terapeutisk kombination af de store mængder Omgea 3, 5, 7 og 9 fedtsyrer, som olierne indeholder.

Macadamiaolien kaldes også for ”verdens sundeste olie”, dette skyldes det enormt høje indhold af disse sunde Omega-fedtsyrer. Olien kommer fra Macadamianødderne, som mange af os kender til i dagligdagen. Disse Macadamianødder stammer fra Nordøst Australien.

Det er derfor ikke svært at forstå at disse terapeutiske produkter er blevet globale og populære blandt os brugere.

Macadamia hårprodukter

Når du hører at produkterne er en kombination af 2 forskellige olier, tænker du måske om håret så ikke fedter? – Dette er bestemt ikke tilfældet ved denne hårpleje-serie, kun hvis du i forvejen producerer meget sebum. Her skal du være opmærksom på ikke at vælge et produkt, der indeholder meget sebum som denne gør.

Komponenterne i produktet indeholder nemlig den egenskab, at den matcher det sebum, som vi mennesker producerer i huden og håret, som går at vi ikke udtørrer og får glansløst hår. Olierne plejer ikke kun overfladen på håret, men trænger derimod ned i hovedbunden og arbejder indefra. Dette gør at produktet medvirker til en sund hovedbund og samtidig giver et glansfuldt og sundt hår.

Macadamiaolie med UV-beskyttelse

Ønsker du et silkeblødt hår og samtidig få tilført varmebeskyttelse og UV-beskyttelse? - Så er Macadamia Blow Dry Lotion eller Macadamia Healing Oil Spray måske noget for dig. Disse to plejende produkter holder på din farve endnu længere, grundet den UV-beskyttende effekt som kommer fra Macadamiaolien.

Macadamia hårkur

Er du i tvivl om dette mærke er det rigtige for dig, tilbyder vi hos BEAUTYCOS små prøver på 30 ml, af de fantastiske hårkure. Vælg mellem Macadamia Deep Repair Masque, Macadamia Ultra Rich Moisture Masque og Macadamia Weightless Moisture Masque.

Macadamia Weightless Moisture Masque

Denne fantastiske hårmaske er perfekt til dig med fint og tørt hår. Du kan dermed reducere frizz og krus. Hårkuren indeholder de fantastiske Macadamia- og Argan olie. Samtidig er denne fra for Sulfater, Parabener og Gluten.

Macadamia Deep Repair Masque

Macadamia Deep Repair maske er til dig med tørt og ødelagt hår. Denne langtidsvarende hårkur er yderst genopbyggende og blødgørende. Hårkuren indeholder den fantastiske kombination af Macadamia olie, Argan olie, Tea Trea olie, Kamille olie, Aloe Vera og alge ekstrakt.

Du opnår derfor den vildste kombination af alle de bedste ingredienser til ødelagt hår. Giv derfor elasticiteten tilbage og styrk dit hår. Opnå herudover en fantastisk glans.

Macadamia Ultra Rich Moisture Masque

Macadamia Ultra Rich Moisture masken er til alle hårtyper, og især hvis du har tendens til et tørt hår, som mangler fugt. Hårkuren er colorsafe og styrker ligeledes hver enkel af dine hårstrå. Du opnår derfor et blødt og skinnende resultat med denne lækre hårkur.

Se hele udvalget af Macadamia hårkure her.

Husk at vi altid hos BEAUTYCOS står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Kontakt blot vores kundeservice og få svar på dine spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord