Macadamia Healing Oil Spray (U)

60 ml

spar60%

Din pris 59,00 kr Førpris 149,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Macadamia healing oil spray 60 mlMacadamia Natural Oil Healing Oil Spray, er en spray der tilfører håret fugt samt glans. Den er lavet til at give håret intens næring, og samtidig er det en meget fin vægtløs spray, som øjeblikkeligt absorberes ind i håret. Den er utrolig god til kruset hår, samt gør håret mere håndterbar. Det er en spray der ikke fedter, men gør kun håndteringen af håret meget lettere. Der udover indeholder denne spray naturlig beskyttelse mod UV-Stråler/solen, hvilket har en kæmpe betydning på hårfarven, og derfor er den samtidig farvebevarende. Den er velegnet til alle hårtyper men er ideel til fint hår.Macadamia Natural Oil den optimale kombination af verdens mest sjældne og værdifulde olier; Argan Olie og Macadamia Olie - der tilsammen giver det optimale pleje til dit hår.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårolie Argan olie Macadamia 60 ml Beskyttende

Beskrivelse

Macadamia healing oil spray 60 ml

Macadamia Natural Oil Healing Oil Spray, er en spray der tilfører håret fugt samt glans. Den er lavet til at give håret intens næring, og samtidig er det en meget fin vægtløs spray, som øjeblikkeligt absorberes ind i håret. Den er utrolig god til kruset hår, samt gør håret mere håndterbar. Det er en spray der ikke fedter, men gør kun håndteringen af håret meget lettere. Der udover indeholder denne spray naturlig beskyttelse mod UV-Stråler/solen, hvilket har en kæmpe betydning på hårfarven, og derfor er den samtidig farvebevarende. Den er velegnet til alle hårtyper men er ideel til fint hår.

Macadamia Natural Oil den optimale kombination af verdens mest sjældne og værdifulde olier; Argan Olie og Macadamia Olie - der tilsammen giver det optimale pleje til dit hår.


BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Macadamia healing oil spray (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord