Bestil dine julegaver nu - Vi bytter frem til 1. februar!

Loreal Sensi Balance Shampoo (U)

500 ml

spar45%

Din pris 109,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Et smukt hår starter med en sund hovedbund. Sensi Balance er en beroligende shampoo som mindsker irritation og ubehag i hovedbunden betydeligt. Den genskaber hovedbundens fugtbalance. Loreals patenteret Sorbitwin Teknologi med Sorbitol og Vitamin PP beroliger og afstresser shampooen hovedbunden. Genskaber hovedbundens fugtbalance og døjer du med kløe, irritation og stramhed i hovedbunden er denne perfekt. Anvendelse:Fordeles grundigt på en fugtig hovedbund. Fordel mens hovedbunden masseres og skyl grundigt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Loreal Scalp - For hovedbunden etc. Loreal Tørt hår 500 ml Mod irriteret hovedbund Beroligende Glansgivende Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod tør hovedbund

Beskrivelse

Et smukt hår starter med en sund hovedbund. Sensi Balance er en beroligende shampoo som mindsker irritation og ubehag i hovedbunden betydeligt. Den genskaber hovedbundens fugtbalance. Loreals patenteret Sorbitwin Teknologi med Sorbitol og Vitamin PP beroliger og afstresser shampooen hovedbunden. Genskaber hovedbundens fugtbalance og døjer du med kløe, irritation og stramhed i hovedbunden er denne perfekt.
Anvendelse:

Fordeles grundigt på en fugtig hovedbund. Fordel mens hovedbunden masseres og skyl grundigt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Sensi balance Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.