Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Chocolate Sparkle

10 ml

spar20%

Din pris 279,00 kr Vejl. udsalgspris 350,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Det perfekte manicurekit til flotte glimmer negle - hvor som helst og når som helst!Dette lille sæt indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave professionelle salonnegle med en fejlfri og glansfuld finish. Gellakken er baseret på en holdbar 3-i-1 formel med farve, base- og topcoat i ét og samme produkt. Lakken har desuden en dyb brun shimmerfarve, der holder i op til 10 dage. Manicuresættet består af den glitrende gel polish 'Chocolate Sparkle' samt en LED-lampe med USB-kabel. Derudover medfølger der 10 remover pads, en lille neglefil samt en neglebåndsskubber til at skabe de perfekte negle. Den lille LED-lampe hærder desuden al slags gelé neglelak med UV-lys på kun 30 sekunder.Anvendelse:Start med at file dine negle til i den ønskede form, og skub neglebåndene tilbage. Påfør derefter et tyndt lag gel polish på neglen. Tænd for lampen, og lad lakken hærde i 30 sekunder. Lampen slukker automatisk efter den angivne tid. Gentag processen med alle neglene, og påfør derefter et tykt lag gellak mere for en perfekt dækning. Lad endnu engang lakken hærde i lampen, og nyd derefter dine negle med den smukke glitter effekt.TIP: Flip toppen af lampen rundt, så kan den også anvendes til at lave smukke negle på tæerne.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Neglelak Negle Gel neglelak Gaveidéer Gaveæsker Le Mini Macaron 10 ml

Beskrivelse

Det perfekte manicurekit til flotte glimmer negle - hvor som helst og når som helst!

Dette lille sæt indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave professionelle salonnegle med en fejlfri og glansfuld finish. Gellakken er baseret på en holdbar 3-i-1 formel med farve, base- og topcoat i ét og samme produkt. Lakken har desuden en dyb brun shimmerfarve, der holder i op til 10 dage. 

Manicuresættet består af den glitrende gel polish 'Chocolate Sparkle' samt en LED-lampe med USB-kabel. Derudover medfølger der 10 remover pads, en lille neglefil samt en neglebåndsskubber til at skabe de perfekte negle. Den lille LED-lampe hærder desuden al slags gelé neglelak med UV-lys på kun 30 sekunder.

Anvendelse:
Start med at file dine negle til i den ønskede form, og skub neglebåndene tilbage. Påfør derefter et tyndt lag gel polish på neglen. Tænd for lampen, og lad lakken hærde i 30 sekunder. Lampen slukker automatisk efter den angivne tid. Gentag processen med alle neglene, og påfør derefter et tykt lag gellak mere for en perfekt dækning. Lad endnu engang lakken hærde i lampen, og nyd derefter dine negle med den smukke glitter effekt.

TIP: Flip toppen af lampen rundt, så kan den også anvendes til at lave smukke negle på tæerne.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Chocolate Sparkle
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.