Lauren B

Lauren B

Når det kommer til skånsomme neglelakker er Lauren B en suveræn favorit.
De revolutionerende lakker fra Lauren B er inspireret af byen LA.
Lauren satte sig for at skabe en lak, der kan få enhver hjemme-manicure til at udstråle noget lukseriøst og ekskl...

Læs mere

31 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 1 vare
  • Makeup Makeup 30 varer
    • Negle 30 varer
      • Neglelakfjerner 1 vare
      • Neglelak 29 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

31 Produkter

pr. side

Når det kommer til skånsomme neglelakker er Lauren B en suveræn favorit.
De revolutionerende lakker fra Lauren B er inspireret af byen LA.
Lauren satte sig for at skabe en lak, der kan få enhver hjemme-manicure til at udstråle noget lukseriøst og eksklusivt - Her skabte hun lakken med fokus på at få en blank, glat og jævn overflade.
Lauren fandt inspiration hos eksperter inde for manicure verdenen, og fik tips og tricks rundt omkring i verden. Den eneste indvending hun nu havde, var at lave noget der både var effektivt, men samtidig sundt for neglene.
Lauren havde sine gode kontakter igennem hendes onkel/mentor, som vi kender fra de succesfulde eksklusive hårprodukter - Philip B.
Hun satte sig sammen med diverse top kemikerer, og her udsprang til stor glæde det fantastiske negle brand; Lauren B, som både er sunde for neglene, men også yderst funktionelle og fantastiske smukke i farverne.
Hver ingrediens i produkterne er vegan og øko-venlige - her er virkelig kræset og tænkt over hver en lille detalje.

Nail Couture (alle lak farverne):
Disse luksuriøse neglelakker leverer chip-resistente, ultra langvarig levetid og et spejlblanke finish med en høj pigmenteret farve. Alle farverne er super dækkende og iøjnefaldende. Her er en masse farver at vælge imellem, og her finder du helt sikkert også noget, som passer til dig.
Børsten på selve lakken er pakket med den dobbelte standard mængde af børster og præ-lakeret for en smidig, stribe-fri finish mens flasken har en særlig hætte, som giver dig den ultimative kontrol mens du lakerer dine negle.

Nude farver:
Disse sofistikerede nude neglelakker blev specifikt udformet til at passe enhver hudfarve. Lige fra den mest lyse hudfarve til den mørkeste og selvfølgelig tonerne imellem. Derfor er du garanteret at finde en nuance, der passer perfekt til dig.
Farverne er smukke og giver en skinnende finish i mindst to uger.

Base & Top Coats:
Få samme resultat som en salon gel manicure (shellac) på ingen tid med Lauren B Dual Base / Top Coat, Gel-like Top Coat, og Nail Perfecter. Hver hurtigtørrende behandling arbejder på at give dig ekstra levetid og en uimodståelig glans.

Ikke nok med at lakkerne er skånsomme, så er de også super effektive og særdeles langtidsholdbare. Bruger du Lauren Bs gelé som finish, er du sikret en levetid på din lak i 2-3 uger.

Botaniske Behandlinger:
Fra ru neglebånd til skøre ødelagte negle, disse effektive produkter pleje dine negle, og bringer dem i balance, så de bliver sunde igen. Produkterne er baseret på næringsrige planteekstrakter.
Linjen omfatter en antioxidant, aminosyre og peptidfyldt nærende håndcreme. En letvægts Negle olie som indeholder 12 rene plante, nødde og blomster olier, og en ultra blid acetone-fri neglelakfjerner, som skånsomt fjerner lakken uden at ødelægge og udtørre dine negle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord