Kerastase Reflection Bain Chroma Riche Shampoo (U)

250 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 109,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Farvet hår kan med tiden blegne, føles tørt, mat og sensibelt. Derfor kræver farvet hår ekstra pleje for at genvinde sit oprindelige sunde og glansfulde udseende. Denne lysreflekterenede og blødgørende shampoo til highlights og sensibelt farvet hår, er UV beskyttende, plejende, fugt- og glansgivende og eterlader dit hår blødt, smidigt og strålende blankt.       Shampooen Bain Chroma Riche giver sammen med Masque Chroma Riche, håret den optimale blødhed og glans, og sikrer, at de nødvendige plejestoffer trænger dybt ind under de øverste skællag og fastlåser sig i hårstrået ved hjælp af den særligt udviklede moist-lock-teknologi. Anvendelse: Skum en passende mængde shampoo op i hænderne og masser det ind i den våde hovedbunden. Gentag om nødvendigt og afslut med conditioner. OBS! Designet kan variere en smule på produktet
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Kerastase Reflection Kerastase Skadet og slidt hår Fint hår Farvet hår 250 ml Til fint og tyndt hår Til farvet og behandlet hår Plejende Mod skadet og slidt hår Blødgørende Beskyttende

Beskrivelse

Farvet hår kan med tiden blegne, føles tørt, mat og sensibelt. Derfor kræver farvet hår ekstra pleje for at genvinde sit oprindelige sunde og glansfulde udseende.

Denne lysreflekterenede og blødgørende shampoo til highlights og sensibelt farvet hår, er UV beskyttende, plejende, fugt- og glansgivende og eterlader dit hår blødt, smidigt og strålende blankt.      

Shampooen Bain Chroma Riche giver sammen med Masque Chroma Riche, håret den optimale blødhed og glans, og sikrer, at de nødvendige plejestoffer trænger dybt ind under de øverste skællag og fastlåser sig i hårstrået ved hjælp af den særligt udviklede moist-lock-teknologi.

Anvendelse:

Skum en passende mængde shampoo op i hænderne og masser det ind i den våde hovedbunden. Gentag om nødvendigt og afslut med conditioner.

OBS!

Designet kan variere en smule på produktet

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Reflection Bain Chroma Riche Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord