Joico Structure SHAPE texture creme (U)

spar50%

final_price
Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 179,00 kr
Status:Ikke på lager
Joico Structure SHAPE texture creme 100 mlTil alle, der ønsker et medium hold og er perfekt til at skabe et "levende" look, klæber ikke, og kan re-styles i løbet af dagen, uden at det går ud over hold effekten. Semi mat. Anvendelse:Fordel produktet jævnt i håndfladen, og massér det igennem det håndklædetørre hår. Ønskes tekstur eller definition, lad dine fingre twiste håret. For at øge hold effekten, benyt da produktet i tørt hår. TIP: Tør håret kortvarigt med en føntørrer for at skabe volume. Fordel produktet i håret og få en hurtig fiksering af frisuren og dermed hold effekten.Ønskes mere levende look, benyt produktet i naturligt tørt hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Mænd Hårstyling Hårvoks Hårcreme Hårstyling Hårvoks Hårcreme Structure Joico 100 ml Teksturgivende

Beskrivelse

Joico Structure SHAPE texture creme 100 ml

Til alle, der ønsker et medium hold og er perfekt til at skabe et "levende" look, klæber ikke, og kan re-styles i løbet af dagen, uden at det går ud over hold effekten. Semi mat.

Anvendelse:
Fordel produktet jævnt i håndfladen, og massér det igennem det håndklædetørre hår. Ønskes tekstur eller definition, lad dine fingre twiste håret. For at øge hold effekten, benyt da produktet i tørt hår.

TIP: Tør håret kortvarigt med en føntørrer for at skabe volume. Fordel produktet i håret og få en hurtig fiksering af frisuren og dermed hold effekten.
Ønskes mere levende look, benyt produktet i naturligt tørt hår.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration