Joico Structure DEFINE Lightweight Shine Wax (U)

100 ml

spar50%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 179,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Til enhver, der ønsker maksimal glans og et let hold. Perfekt produkt til tørt, kruset og uregerligt samt groft hår. Fordele:Det ultimative produkt inden for letvægts produkter, der giver et fleksibelt hold og separation med maksimal glanseffekt. Ideel til korte og mellemlange længder, og som ønsker tekstur og glans, der kan re-styles dagen lang. Fantastisk produkt til at definere krøller med. Den lægger sig som en ‘regnfrakke’ på håret og skaber dermed en barriere, der mindsker risikoen for kruset hår i fugtigt vejr. Anvendelse:Fordel produktet i håndfladerne,og påfør en mindre mængde i håndklædetørt hår. Tør herefter håret tørt og påfør derefter produktet, hvor der er behov for yderligere glans og maksimal definition. For at skabe krøller skal produktet fordeles imellem fingerspidserne og kram håret op i teksturen, der ønskes.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Mænd Hårstyling Hårvoks Hårstyling Hårvoks Structure Joico 100 ml

Beskrivelse

Til enhver, der ønsker maksimal glans og et let hold. Perfekt produkt til tørt, kruset og uregerligt samt groft hår.

Fordele:
Det ultimative produkt inden for letvægts produkter, der giver et fleksibelt hold og separation med maksimal glanseffekt. Ideel til korte og mellemlange længder, og som ønsker tekstur og glans, der kan re-styles dagen lang. Fantastisk produkt til at definere krøller med.

Den lægger sig som en ‘regnfrakke’ på håret og skaber dermed en barriere, der mindsker risikoen for kruset hår i fugtigt vejr.

Anvendelse:
Fordel produktet i håndfladerne,og påfør en mindre mængde i håndklædetørt hår. Tør herefter håret tørt og påfør derefter produktet, hvor der er behov for yderligere glans og maksimal definition. For at skabe krøller skal produktet fordeles imellem fingerspidserne og kram håret op i teksturen, der ønskes.

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Structure DEFINE lightweight shine wax (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.