Joico Moisture Recovery Limited Edition 2x500ml DUO (U)

Bedømmelse:
100% of 100

spar31%

Din pris 289,00 kr Vejl. udsalgspris 419,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Joico Moisture Recovery Limited Edition 2x500ml DUO indeholder: Joico Moisture Recovery Shampoo For Dry Hair: Renser håret blidt, samtidig med at fugtbalancen genoprettes, den er baseret på Joico's Hydramine Sea Complex, samt på Quadramine Complex, der reparerer og genopbygger, samtidig med at der tilføres masser af fugt og næring til håret.Joico Moisture Recovery shampoo gør håret blødt og medgørligt og fugtbalancen genoprettes, så dit hår vil føles blødt og lækkert efter brug. Joico Moisture Recovery Conditioner For Dry Hair: er en fugtgivende conditioner til tørt hår. Den indeholder Hydramine Sea Complex, der genopretter fugtbalancen i håret samt Quadramine Complex og jojoba olie, der også fugter og genopbygger håret. Efter brug vil håret efterlades silkeblødt og glansfuldt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Conditioner Joico Moisture Recovery Joico Tørt hår Tykt og kruset hår Fugtgivende Udglattende

Beskrivelse

Joico Moisture Recovery Limited Edition 2x500ml DUO indeholder:

Joico Moisture Recovery Shampoo For Dry Hair:

Renser håret blidt, samtidig med at fugtbalancen genoprettes, den er baseret på Joico's Hydramine Sea Complex, samt på Quadramine Complex, der reparerer og genopbygger, samtidig med at der tilføres masser af fugt og næring til håret.

Joico Moisture Recovery shampoo gør håret blødt og medgørligt og fugtbalancen genoprettes, så dit hår vil føles blødt og lækkert efter brug.

Joico Moisture Recovery Conditioner For Dry Hair:

er en fugtgivende conditioner til tørt hår.

Den indeholder Hydramine Sea Complex, der genopretter fugtbalancen i håret samt Quadramine Complex og jojoba olie, der også fugter og genopbygger håret.

Efter brug vil håret efterlades silkeblødt og glansfuldt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Moisture Recovery Limited Edition 2x500ml DUO (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.