Joico K-PAK Reconstruct Deep-Penetrating (U)

150 ml

Bedømmelse:
100% of 100

32%

Din pris 169,00 kr Vejl. udsalgspris 249,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Joico K-PAK Reconstruct Deep-Penetrating ReconstructorJoico K-pak Reconstruct er en hårkur, der styrker og genopbygger håret, så det efterlades blødt og lækkert. Til ødelagt og kemisk behandlet hår. Joico Reconstruct er 10 i træk kåret til Bedste Hårkur af professionelle frisører!Joico K-Pak har den største koncentration af Quadramine Complex, der sikrer genopbygning af håret. Produkterne genopretter, genopbygger, beskytter og styrker ødelagt og kemisk behandlet hår. Resultatet kan ses blot efter én hårvask! Håret er genopbygget med fornyet styrke og liv. Produkterne har skønne dufte af citrus fra mandarin og mango blandet med hibiscus og bambusblade med undertoner af kokos og hvid musk.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Joico K-Pak Joico Farvet hår Skadet og slidt hår 150 ml Beskyttende Mod skadet og slidt hår Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Joico K-PAK Reconstruct Deep-Penetrating Reconstructor

Joico K-pak Reconstruct er en hårkur, der styrker og genopbygger håret, så det efterlades blødt og lækkert. Til ødelagt og kemisk behandlet hår.

Joico Reconstruct er 10 i træk kåret til Bedste Hårkur af professionelle frisører!

Joico K-Pak har den største koncentration af Quadramine Complex, der sikrer genopbygning af håret. Produkterne genopretter, genopbygger, beskytter og styrker ødelagt og kemisk behandlet hår. Resultatet kan ses blot efter én hårvask! Håret er genopbygget med fornyet styrke og liv.

Produkterne har skønne dufte af citrus fra mandarin og mango blandet med hibiscus og bambusblade med undertoner af kokos og hvid musk.

BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico K-PAK Reconstruct Deep-Penetrating (U)
Din rating
Måske synes du også om

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord