Invisibobble

Invisibobble

Invisibobble

Invisibobble er en nyere opfindelse som blev opfundet i 2012, ved en tilfældighed. Det er nok de færreste som ville tro, at en afprøvning i håret af en telefon ledning, skulle føre til de verdenskendte Invisibobble. Invisibobble er skån...

Læs mere

37 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hårpleje Hårpleje 37 varer
    • Tilbehør 37 varer
      • Hårpynt 37 varer
Pris
Pris
-

37 Produkter

Side
pr. side

Invisibobble

Invisibobble er en nyere opfindelse som blev opfundet i 2012, ved en tilfældighed. Det er nok de færreste som ville tro, at en afprøvning i håret af en telefon ledning, skulle føre til de verdenskendte Invisibobble. Invisibobble er skånsomme hårstylings-accesories.

Invisibobble er spiralformede "hårelastikker", der hverken knækker eller efterlader mærker i håret. De er spiralformede og kan holde både kraftigt og glat hår på plads. Geniale både til børn og voksne. Fås i alle de dejligste farver, til enhver anledning.

Invisibobble hårelastik

Undrer du dig over hvorfor elastikkerne bliver kaldt Invisibobble? - Invisibobble er selvfølgelig et sammensat ord af "invisible" og "bobble". "Invisi" fordi at elastikken ikke efterlader spor i håret, samt "bobble" som på engelsk har den samme betydning som elastik eller hår-ring.

Har du oplevet hovedpine efter at have håret opsat i flere timer af gangen? Eller har du tendens til at få kraftige elastik mærker, efter du tager elastikken ud af håret? Så er denne Invisibobble måske lige noget for dig.

Invisibobble er utrolig holdbare og knækker ikke, på samme måde som stof elastikker gør. 

Hair bobbles

Hair bobbles slider ikke på dit hår og er nemmere at tage ud efter brug, uden at håret filtrer ind i elastikken. hvilket ofte kan opleves med andre typer af elastikker.

Hos BEAUTYCOS finder du invisibobble i alle tænkelige farver. Vælg derfor mellem neutrale farver, pastel farver og ekstra stærke farver.

Invisibobble hårelastikker efter hårtype

Uanset hvor tyndt, tykt eller uregerligt dit hår er, fås Invisibobble elastikkerne til alle hårtyper. Vælg bl.a. mellem de klassiske originale elastikker, nano elastikker, slim elastikker og power elastikker.

- De originale elastikker, findes i den offisielle størrelse og virker både til tyndt og tykt hår.
- Nano-serien er små, tynde og ekstra fleksible. Du kan derfor nemt bruge denne til opsætninger, fletninger m.m.
- Slim-serien elastikkerne, har en større vidde som ligeledes gør dem ideelle til løse hestehaler eller store og voluminøse knolde.

Invisibobble til børn og voksne

Invisibobble hårelastikkerne kan benyttes både til børn og voksne. Prøv med fordel disse invisibobble hårelastikker til børnene, hvis de ofte har opsat hår og oplever hovedpine. Elastikkerne hjælper også mod uregerligt hår og er nemme at tage ud igen. Farverne er perfekte både til børn og voksne og er et perfekt alternativ til de almindelige hårelastikker.

Alle hårstylings-elastikkerne fra Invisibobble fås i pakker af 3, så du altid kan have en i reserve.
Gå på opdagelse og vælg den farve som passer til din personlige stil, eller find den elastik som passer til din hårtype.

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi ligeledes andre typer af elastikker, såsom små hårelastikker, store hårelastikker, hårelastikker med stof og hårelastikker til mænd. Se hele BEAUTYCOS udvalg af hårelastikker her.

Andre hårpynt typer

Ønsker du et flot hårpynt til dit hår, samtidig med at du bruger invisibobble? Så kan du se hele BEAUTYCOS udvalg af flotte hårbånde, hårspænder, hårbøjler, hårklemmer og hårdonuts m.m. Gå på opdagelse i hårpynt universet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord