Ikoo Pocket - White - Pacific Metallic (U)

spar36%

Din pris 95,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Har du problemer med filtret hår, især når det bliver vådt, så er Ikoo's skønne børster lige noget for dig. Børsten glider nemt igennem håret, og hiver og river ikke i håret, som andre børster kan gøre når du har filtret hår. Børsten er lavet i ergonomisk design og ligger godt i hånden, så du får et fast greb om børsten når du reder håret. Ikoo er skabt på begrebet TCM - Traditional Chinese Medicin, som er baseret på viden og forskning fra gamle traditioner som er 2000 år gamle. Børstehårene på børsten er fleksible og massérer hovedbunden samtidig med du børster håret. Grundet børstens form og selve børstehårene, massérer du dig selv og rammer særlige akupunkturpunkter i hovedbunden, dette resulterer i at blodcirkulationen sættes igang, hvilket styrker håret hele nede fra hårrødderne, og giver dig en forbedret hårstruktur. En daglig børstning med din Ikoo børste kan bidrage til at holde hele hovedet-hals-området sundt, og give dig en fantastisk udstråling af dit hår. Formen på børsten tilpasser sig dit hoved, og samtidig med den massérer din hovedbund giver den også en perfekt og smertefri udredning. Denne størrelse er "pocket size" som er ideel at have med i tasken når du er på farten. Til Pocket børsten medfølger der et etui, som beskytter børstehårene når den ligger i din taske.  
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Tilbehør Hårbørster Ikoo Beskyttende

Beskrivelse

Har du problemer med filtret hår, især når det bliver vådt, så er Ikoo's skønne børster lige noget for dig.

Børsten glider nemt igennem håret, og hiver og river ikke i håret, som andre børster kan gøre når du har filtret hår.

Børsten er lavet i ergonomisk design og ligger godt i hånden, så du får et fast greb om børsten når du reder håret.

Ikoo er skabt på begrebet TCM - Traditional Chinese Medicin, som er baseret på viden og forskning fra gamle traditioner som er 2000 år gamle.

Børstehårene på børsten er fleksible og massérer hovedbunden samtidig med du børster håret.

Grundet børstens form og selve børstehårene, massérer du dig selv og rammer særlige akupunkturpunkter i hovedbunden, dette resulterer i at blodcirkulationen sættes igang, hvilket styrker håret hele nede fra hårrødderne, og giver dig en forbedret hårstruktur.

En daglig børstning med din Ikoo børste kan bidrage til at holde hele hovedet-hals-området sundt, og give dig en fantastisk udstråling af dit hår.

Formen på børsten tilpasser sig dit hoved, og samtidig med den massérer din hovedbund giver den også en perfekt og smertefri udredning.

Denne størrelse er "pocket size" som er ideel at have med i tasken når du er på farten. Til Pocket børsten medfølger der et etui, som beskytter børstehårene når den ligger i din taske.

 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Ikoo Pocket - White - Pacific Metallic (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.