GOLD Sea Water Cream

spar37%

final_price
Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 188,00 kr
Status:På lager
Gold Sea Water Cream er et flydende finish-produkt, der tilfører ekstra volumen til håret, og efterlader håret med et fleksibelt hold, der gør det nemt at ændre frisuren i løbet af dagen.Gold Sea Water Cream er specielt velegnet til hår der mangler volumen og kontrol, men kan bruges i alle hårtyper. Finish-produktet giver det bedste resultat i brug med føntørrer og/eller glattejern, og indeholder desuden varmebeskyttende elementer, så håret ikke tager skade ved varmepåvirkning.Brug Gold Sea Water Cream i håndklædetørt hår og føntør eller glat håret umiddelbart efter for at opnå det bedste stylingsresultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Varmebeskyttelse Gold 150 ml Beskyttende Varmebeskyttende Volume

Beskrivelse

Gold Sea Water Cream er et flydende finish-produkt, der tilfører ekstra volumen til håret, og efterlader håret med et fleksibelt hold, der gør det nemt at ændre frisuren i løbet af dagen.

Gold Sea Water Cream er specielt velegnet til hår der mangler volumen og kontrol, men kan bruges i alle hårtyper. Finish-produktet giver det bedste resultat i brug med føntørrer og/eller glattejern, og indeholder desuden varmebeskyttende elementer, så håret ikke tager skade ved varmepåvirkning.

Brug Gold Sea Water Cream i håndklædetørt hår og føntør eller glat håret umiddelbart efter for at opnå det bedste stylingsresultat.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration