Gold Sea Water Cream

150 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar35%

Din pris 149,00 kr Vejl. udsalgspris 230,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Gold Sea Water Cream er et flydende finish-produkt, der tilfører ekstra volumen til håret, og efterlader håret med et fleksibelt hold, der gør det nemt at ændre frisuren i løbet af dagen.Gold Sea Water Cream er specielt velegnet til hår der mangler volumen og kontrol, men kan bruges i alle hårtyper. Finish-produktet giver det bedste resultat i brug med føntørrer og/eller glattejern, og indeholder desuden varmebeskyttende elementer, så håret ikke tager skade ved varmepåvirkning.Brug Gold Sea Water Cream i håndklædetørt hår og føntør eller glat håret umiddelbart efter for at opnå det bedste stylingsresultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Varmebeskyttelse Gold 150 ml Beskyttende Varmebeskyttende Volume

Beskrivelse

Gold Sea Water Cream er et flydende finish-produkt, der tilfører ekstra volumen til håret, og efterlader håret med et fleksibelt hold, der gør det nemt at ændre frisuren i løbet af dagen.

Gold Sea Water Cream er specielt velegnet til hår der mangler volumen og kontrol, men kan bruges i alle hårtyper. Finish-produktet giver det bedste resultat i brug med føntørrer og/eller glattejern, og indeholder desuden varmebeskyttende elementer, så håret ikke tager skade ved varmepåvirkning.

Brug Gold Sea Water Cream i håndklædetørt hår og føntør eller glat håret umiddelbart efter for at opnå det bedste stylingsresultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:GOLD Sea Water Cream
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.