GHD Platinum+ Healthier Styling Gift Set

spar21%

Din pris 1.649,00 kr Vejl. udsalgspris 2.099,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En gaveæske, der lader dig skabe smukt glat hår så nemt som ingenting. Glattejernet er skabt med en innovativ ultra-zone teknologi, hvor styleren analyserer hver sektion af dit hår, og derved sikrer en optimal varmefordeling på 185 grader over begge plader. Temperaturen aflæses på pladerne 250 gange i sekundet, hvorved glattejernet undersøger hårets tykkelse og med hvilken hastighed, du styler dit hår. På den måde kan glattejernet selv finde den optimale temperatur til lige præcis din hårtype, så du er sikret et perfekt resultat særligt tilpasset til dit hår.Glattejernet er udstyret med 24 mm keramiske plader, der nemt glider igennem håret. Pladerne holdes sammen af en ønskebensformet hængsel, der gør, at de ikke lukker helt tæt sammen. Dette gør det nemmere for dig at glatte håret uden at hive i og ødelægge hårstråene. Glattejernet er også designet med runde kanter for en nemmere styling af krøller og bølger.Styleren har en universal strømforsyning, så du kan glatte dit hår, uanset hvor i verden du befinder dig. Den indbyggede sleep-mode funktion sikrer desuden, at dit glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter uden brug.Resultatet er 70% sundere og stærkere hår med færre knækkede hårstrå og 20% mere glans. Derudover er styleren ekstra skånsom mod din hårfarve.Gaveæsken indeholder en Platinum+ Styler, en varmebeskyttende taske, 2 hårklips, en Paddle Brush samt en varmebeskyttende hætte til glattejernet.Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS butik eller webshop.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje El-artikler Glattejern Gaveidéer Gaveæsker GHD Beskyttende

Beskrivelse

En gaveæske, der lader dig skabe smukt glat hår så nemt som ingenting.

Glattejernet er skabt med en innovativ ultra-zone teknologi, hvor styleren analyserer hver sektion af dit hår, og derved sikrer en optimal varmefordeling på 185 grader over begge plader. Temperaturen aflæses på pladerne 250 gange i sekundet, hvorved glattejernet undersøger hårets tykkelse og med hvilken hastighed, du styler dit hår. På den måde kan glattejernet selv finde den optimale temperatur til lige præcis din hårtype, så du er sikret et perfekt resultat særligt tilpasset til dit hår.
Glattejernet er udstyret med 24 mm keramiske plader, der nemt glider igennem håret. Pladerne holdes sammen af en ønskebensformet hængsel, der gør, at de ikke lukker helt tæt sammen. Dette gør det nemmere for dig at glatte håret uden at hive i og ødelægge hårstråene. Glattejernet er også designet med runde kanter for en nemmere styling af krøller og bølger.
Styleren har en universal strømforsyning, så du kan glatte dit hår, uanset hvor i verden du befinder dig. Den indbyggede sleep-mode funktion sikrer desuden, at dit glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter uden brug.
Resultatet er 70% sundere og stærkere hår med færre knækkede hårstrå og 20% mere glans. Derudover er styleren ekstra skånsom mod din hårfarve.
Gaveæsken indeholder en Platinum+ Styler, en varmebeskyttende taske, 2 hårklips, en Paddle Brush samt en varmebeskyttende hætte til glattejernet.

Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS butik eller webshop.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:ghd Platinum+ Healthier Styling Gift Set
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.