Clarins Cleansing Milk - Combination Or Oily Skin

200 ml

spar29%

Din pris 149,00 kr Vejl. udsalgspris 210,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En mild rensemælk, der er ideel til dig med kombineret eller fedtet hud. Ansigtsrensen er rig på planteekstrakter, der skånsomt renser huden fri for urenheder og makeuprester. Rensen virker ikke udtørrende på huden, men den efterlader den med en blød og ren finish. Derudover indeholder rensemælken gentian, en ingrediens der både renser og opstrammer huden. Den indeholder også iris og hvidtjørn, der er bakteriedræbende. Anvendelse: Påfør en passende mængde rens på fugtig hud i ansigtet. Massér godt ind i huden med cirkulære bevægelser, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med din foretrukne ansigtscreme for et optimalt plejende resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsrens Clarins 200 ml Mod fedtet hud Parabenefri Rensende Fedtet hud Kombineret hud Normal hud

Beskrivelse

En mild rensemælk, der er ideel til dig med kombineret eller fedtet hud. 
Ansigtsrensen er rig på planteekstrakter, der skånsomt renser huden fri for urenheder og makeuprester. Rensen virker ikke udtørrende på huden, men den efterlader den med en blød og ren finish. Derudover indeholder rensemælken gentian, en ingrediens der både renser og opstrammer huden. Den indeholder også iris og hvidtjørn, der er bakteriedræbende. 
Anvendelse: 
Påfør en passende mængde rens på fugtig hud i ansigtet. Massér godt ind i huden med cirkulære bevægelser, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med din foretrukne ansigtscreme for et optimalt plejende resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Clarins Cleansing Milk - Combination or Oily Skin
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.