Paul Mitchell Extra-Body Boost

500 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 287,82 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Er du på udkig efter en root lifter som booster dit fine flade hår op til den ultimative volumen, så er denne root lifter lige noget for dig. Produktet løfter håret op helt nede fra hovedbunden og giver en flot volumen. Er specielt velegnet til det fine lange hår, men er samtidig også lækker til det fine korte hår. Produktet kan dog også bruges til en normal hårtype. Produktet indeholder Awapuhi som fugtgiver håret og har en dejlig duft af æble, samt en let stivelse der ikke irriterer. Root lifteren fra paul Mitchell Extra Body serien giver hver enkelte hårstrå et ekstra boost, hvilket resulterer i en fabelagtigt voluminøs frisure. Anvendelse: Produktet bruges i det fugtige hår og ikke i det tørre  Fordel håret i sektioner og spray produktet direkte i hovedbunden, føntør derefter håret men fokuser mest i hovedbunden hvor produktet er blevet påført. OBS. For at opnå det ultimative fyldige look i det tynde fine hår, anbefales det at bruge Paul Mitchell Extra Body Daily Shampoo samt Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse . 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Paul Mitchell ExtraBody Fri fragt Paul Mitchell 500 ml Volume

Beskrivelse

Er du på udkig efter en root lifter som booster dit fine flade hår op til den ultimative volumen, så er denne root lifter lige noget for dig.

Produktet løfter håret op helt nede fra hovedbunden og giver en flot volumen. Er specielt velegnet til det fine lange hår, men er samtidig også lækker til det fine korte hår. Produktet kan dog også bruges til en normal hårtype.

Produktet indeholder Awapuhi som fugtgiver håret og har en dejlig duft af æble, samt en let stivelse der ikke irriterer.

Root lifteren fra paul Mitchell Extra Body serien giver hver enkelte hårstrå et ekstra boost, hvilket resulterer i en fabelagtigt voluminøs frisure.

Anvendelse:

Produktet bruges i det fugtige hår og ikke i det tørre

 Fordel håret i sektioner og spray produktet direkte i hovedbunden, føntør derefter håret men fokuser mest i hovedbunden hvor produktet er blevet påført.

OBS. For at opnå det ultimative fyldige look i det tynde fine hår, anbefales det at bruge Paul Mitchell Extra Body Daily Shampoo samt Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse . 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Extra-Body Boost
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord