Loreal Silver Shampoo

250 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 79,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Loreal Prof. Silver Shampoo 250ml til hvidt, blond, lyst og gråt hår. Denne shampoo er blå og fjerner uønsket gult skær i f.eks. afbleget hår, men også reflekser får nyt liv og glans. Det hvide eller grå hår bliver blødt og glat. Det genfinder en ren og glansfuld farve. Teknologien hos Loreal hedder Gloss Protect System som arbejder i 3 trin. Den neutraliserer gule reflekser med keratin som er det stof der fjerner gult skær. Den blødgør håret med kationiske Polymerer, silikone ekstrakt og sidst tilfører den glans.Der er tilsat parfume med mild skovduft. Fordeles jævnt og masseres i vådt hår lad det indvirke efterbehov og skyl grundigt. BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.Beautycos - lidt lysere fremtid
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Silver Shampoo Loreal Silver - Blond eller gråt hår Loreal Blondt og lysnet hår 250 ml Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Loreal Prof. Silver Shampoo 250ml til hvidt, blond, lyst og gråt hår.

Denne shampoo er blå og fjerner uønsket gult skær i f.eks. afbleget hår, men også reflekser får nyt liv og glans. Det hvide eller grå hår bliver blødt og glat. Det genfinder en ren og glansfuld farve.
Teknologien hos Loreal hedder Gloss Protect System som arbejder i 3 trin. Den neutraliserer gule reflekser med keratin som er det stof der fjerner gult skær. Den blødgør håret med kationiske Polymerer, silikone ekstrakt og sidst tilfører den glans.
Der er tilsat parfume med mild skovduft. Fordeles jævnt og masseres i vådt hår lad det indvirke efterbehov og skyl grundigt.

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.

Beautycos - lidt lysere fremtid

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Silver Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord