Hudpleje

Poser under øjnene og mørke rander – Guide til øjencreme

Her finder du den allerbedste øjencreme til lige netop dine øjenomgivelser. Vi har et stort udvalg af mange lækre mærker til nedsatte priser.

Tunge og mørke øjenomgivelser er bare ikke særlig fantastisk. De fleste af os kender til både mørke rander eller poser under øjnene, hævede øjenomgivelser, og begyndende linjer og rynker. Det er ofte det første vi får øje på, når vi kigger os i spejlet om morgenen. Vi føler os måske veludhvilede, men ser bare ikke sådan ud. Og vi ved at tanken strejfer dig, når du står der: ” Jeg burde også gøre noget”. Vi har gjort det nemt for dig, at komme i gang.

Øjencreme test

Vi har igennem tiden testet næsten alle øjencremer du kunne forstille dig og nu får du en guide til hvordan du finder den bedste øjencreme, der passer lige netop til dine øjenomgivelser.

Tør hud

Alle øjencremer giver en eller anden form for fugt. De fleste produkter har som regel altid flere funktioner. En populær en af slagsen er Clinique øjencreme – All About Eyes. Den øger fugtniveauet samt forhindre fugttab.  Er øjenomgivelserne ekstreme tørre kan det anbefales at vælge den i Rich udgaven.

Mørke rander

En god øjencreme mod mørke rander under øjnene kan være svær at finde og ønsker du at viske mørke rander væk her og nu anbefales det at supplere med en plejende concealer. Kombinationen af den effektive Babor Reactivating Eye Cream og The Balm Concealer er eminent. Øjencremen mindsker mørke rander, hævelse og skygger under øjnene. Den er hurtigabsorberende og du kan derfor med nemhed påføre din concealer umiddelbart efter. The Balm Concealer har fuld dækkeevne, så du opnår et fejlfrit resultat. Den har samtidig en anti-rynke formel, som holder huden frisk hele dagen.

Poser/ødemer

Nogle oplever at huden er hævede konstant, mens andre kun oplever problemet når de står op. Ofte er årsagen væske der er samlet under huden, men heldigvis kan vi hjælpe væsken væk med en lille indsats.  Babor Skinovage Cooling Eye Gel er en kølende og oliefri øjengel til hævede øjenomgivelser. Den er god til kontaktlinsebrugere og mange mænd er glade for dens gel-konsistens.  Man kan opgraderer sine øjenrutiner, med en øjenserum.

Exuviance Depuffing Eye Serum påføres med små kugler, som hjælper med at dræne væsken væk og har en dejlig kølende effekt. En undersøgelse lavet af Exuviance viste at 90% af brugerne oplevede at poserne under øjnene blev reduceret indenfor 4 timer efter påføring af produktet.

Fine linjer

Når de første linjer begynder at vise sig, er det vigtig at øge indsatsen, især hvis du slet ikke har plejet huden omkring øjnene før.

Babor Anti-Wrinkle Eye Fluid virker opstrammende og udglattende på øjenområdet, og reducerer fremkomsten af fine linjer og rynker. Den tilfører fugt, beskyttende mod UV strålernes ældning af huden. Cremen har samtidig en drænende effekt grundet den rullende påføringsapplikator. Udover en øjencreme kan det kun anbefales at bruge en øjenserum under, for at give huden den ultimative behandling.

Bioeffect EGF Eye Serum en effektive anti-age serum er særligt lavet til det sarte øjenområde.

Applikatoren på produktet er en lille “roller” som har en kølende effekt som virker stimulerende og opfriskende. Produktet indeholder anerkendte EGF ingredienser og er helt uden parabener, alkohol og olie.

Linjer/rynker

Eksistere der en opstrammende øjencreme der virker? JA, Selvfølgelig gør der det!

Alt hvad kroppen producere går en smule langsommere, jo ældre vi bliver, men det betyder dermed ikke, at man ikke kan hjælpe huden på vej.

Den har stadig sin effektive absorberende evne, og man kan derfor via serum og creme tilfører noget af det huden mangler. Biotherm øjencreme er en aktiv antiage øjencreme som reducere fine linjer og rynker. Den har en her og nu, optisk effekt grundet indholdet af silicium. Formlen med hydroxyprolin stimulere hudens cellefornyelse og har derfor en anti-age effekt.

Lancome øjencreme – Multiple Lift Ultimate Rejuvenating Eye Duo er en luxuriøs opstrammende crème, der også kan bruges til rynker omkring måneden.

Ønsker man det ypperste er Babor HSR Lifting Extra Firming Eye Cream. Dette er Babors crème de la crème indenfor øjenprodukter.  Den er til den modne dame der ønsker en effektiv, opstrammende og blød øjencreme.  HSR har et avanceret kompleks der har sit fokus på løft.