Hudpleje Makeup

Makeup til konfirmation – tips og tricks

Har du styr på makeuppen til din konfirmation? Disse 5 tips hjælper dig med at få en god fest, uden bekymringer om makeuppen.

Har du styr på makeuppen til din konfirmation? Disse 5 tips hjælper dig med at få en god fest, uden bekymringer om makeuppen.

Her kommer Maries bedste tips til makeup til konfirmation.

Maries tips til konfirmations-makeup

Tip 1: Keep it natural (hold det naturligt)
Trends kommer og går. Så hold igen med de vilde looks og gå efter et mere klassisk og naturligt udtryk, du vil elske at se tilbage på.

Tip 2: Brug matterende pudder
Man kan hurtigt komme til, at se meget olieret ud i t-zonen (pande, næse og hage) på billeder – selv hvis du ser fin ud i virkeligheden. En matterende pulver fjerner unødigt shine og får dig til at se fantastisk ud på billeder.

Tip 3: Glød
Et helt mat look ser ofte fladt og oversminket ud, så påfør en lækker highlighter på kindbenene. En flydende highlighter ser mere naturlig ud og får dig til at stråle.

Tip 4: Brug en naturlig farve på læberne
Brug en naturlig og glossy læbepomade eller læbestift, som f.eks. Maybelline Color Elixir. Den giver en skøn farve og shine til læberne uden at virke overdrevet. Den er holdbar, men også nem at genpåføre efter måltider og drinks.

Tip 5: Husk hudplejen
Skønhed kommer indefra, så husk at holde huden sund og velplejet op til den store dag. Elf Hydrating Bubble Mask virker både rensende og fugtgivende, så du kan se frisk og skøn ud.


Maries skønheds-favoritter til et naturligt og holdbart konfirmations-look kan du købe lige her.

Makeup til konfirmation – tips og tricks
Fra venstre: Elf Perfect Finish HD Powder, Elf Hydrating Bubble Mask, Maybelline Color Elixir i ‘Petal Plush’ (se alle farverne) og Makeup Revolution Liquid Highlighter i ‘Champagne’ (se alle farverne).

Hav en rigtig dejlig konfirmation!