Hårpleje

Kunderne har valgt: Her er selvbruner vinderne

Vi har spurgt jer rutinerede selvbruner brugere, om jeres absolutte favoritter. Få svar på alle spørgsmål omkring selvbrunere og bliv klogere på hvordan du opnår det flotteste self-tanning resultat.

Hvad siger I om selvbrunere?

Det med selvbrunere kan være svært at lykkedes med. Du har måske prøvet mange forskellige mærker inden du fandt den helt rigtige – eller gav du op undervejs? Vi har derfor spurgt jer om jeres udfordringer og fundet frem til de absolutte bedste selvbrunere. Så læs med her og få svar på alle spørgsmål.

Selvbrunere kan være svære, at få til at lægge sig flot på huden. Det kan tage lang tid at finde den rette selvbruner og du skal måske afprøve flere mærker. Da vi spurgte jer omkring jeres selvbruner resultater, kan vi forstå at mange af jer igennem tiden har oplevet at:

  • Det er svært at få et flot resultat på hænderne, fødderne, halsen og håndleddene
  • Afrensningen af huden mellem seancerne ikke er nok
  • Udtørring af huden
  • Der ikke opnås et ensartet resultat på kroppen
  • Selvbruneren lugter
  • Farven sætter sig på tøjet
  • Farven forsvinder efter et bad

Hvilke rutiner har I omkring selvbrunere?

For at hjælpe jer bedst muligt igennem processen, har vi været i tæt kontakt med jer og spurgt om:

– Bruger du en selvbruner handske?
– Tørbørster du huden inden brug af selvbruner?
– Hvad er dit yndlingsmærke?

Vi vil rigtig gerne besvare alle jeres udfordringer. Men måske vi allerede kan svare på nogle af problematikkerne, inden vi når til valg af de mest populære selvbrunere.

Mange af problematikkerne ligger nemlig i arbejdet, før du påfører selvbruneren. Hele 78% udfører ikke tørbørstning inden brug af selvbruner og 42% bruger ikke en applikations handske.

Læs derfor de vigtigste trin nedenfor i dagene op til, at du lægger din selvbruner.

Forbered din hud inden du bruger selvbruner

Hos BEAUTYCOS har vi lavet en step-by-step guide til, hvad du skal gøre inden du lægger din selvbruner.

Step 1. – Fugt huden i dagene op til
Step 2. – Barbering mindst 24 timer før  
Step 3. – Eksfolier huden

Læs hele step-by-step selvbruner guiden her og se hvordan du forbereder din hud bedst muligt til selvbruner.

Se også vores guide til skrub og eksfoliering af huden inden du påfører selvbruneren.

Hvis du følger denne guide, vil du kunne opnå et mere ensartet resultat på hænderne, samt undgå udtørring af huden. Men intet af dette opnår du, uden valg af den rigtige selvbruner. Læs derfor nedenfor, hvordan du skal påføre selvbruneren og se ligeledes jeres selvbruner favoritter .

Påføring af selvbruneren

Påføringen af selvbruneren og efterarbejdet, afhænger af hvilken selvbruner du vælger. Se vores step-by-step overblik, til at påføre selvbruneren:

Step 1. Start påføring det rigtige sted på kroppen, start ved benene og arbejd dig herefter opad kroppen
Step 2.  Rengør negle på hænder og fødder, samt vask hænder grundigt for at undgå misfarvning
Step 3.  
Korrekt påføring i ansigtet, undgå at komme for tæt på øjnene, samt hårgrænsen
Step 4.
Lad selvbruneren tørre og vent i den anbefalede tid med at tage tøj på

For en yderligere forklaring på, hvordan du påfører selvbruneren kan du læse hele selvbruner guiden her.

Disse selvbrunere er de absolutte vindere

Vi har spurgt jer hvilke selvbrunere som er jeres yndlings og derfor har vi kunne lave dette overblik til jer.

Vi har spurgt jer hvilke yndlings selvbrunere i har og derfor har vi kunne lave dette overblik til jer. Det helt nye vidundermiddel som baner frem på markedet og som er en stærk favorit hos jer – er de helt nye olier, som blandes med din almindelige ansigtsolie, serum dag-, eller natcreme.

Nedenfor har vi listet i rækkefølge, hvilke mærker i har valgt som bedst i test.

1.Tan-Luxe – Den mest populære selvbruner i blandt jer

Tan-Luxe er virkelig et vidundermiddel til alle jer tan-lovers, som gerne vil opnå en naturlig glød eller tan af huden. Vi har prøvet at udpensle de mest populære selvbrunere fra Tan-Luxe.

Her vælger du mellem om du vil bruge en lækker selvbruner olie til ansigtet, som du fordeler med din almindelige ansigtsolie, serum dag-, eller natcreme. Eller om du ønsker en hel body selvbruner.

Tan-Luxe – The Face Anti Age

Denne ansigtsselvbruner er en lækker kombination af collagen, som opstrammer ansigtet, samt giver ny liv til ansigtet med en naturlig og flot farve. Du vælger med denne selvbruner-olie, hvor mange dråber du vil tilføre i din almindelige ansigtsolie, serum dag-, eller natcreme.

Doseringen ser således ud:
– 2 drops = radiant
– 4 drops = sun-kissed
– 8 drops = golden
– 12 drops = bronzed

Selvbruneren fra Tan-Luxe er derfor specielt til dig, som døjer med at selvbruneren ikke lægger sig flot i ansigtet. Selvbruneren findes i ligt/medium og medium/dark og du bestemmer helt selv hvor mørk du vil have farven i ansigtet. 

Tan-Luxe – The Gradual

Denne Tan-Luxe multi-selvbruner er en kombination af creme og olie og er perfekt til dig som normalt døjer med tørhed, samt pletter og dårlig fordeling af selvbruneren. Du plejer derfor din hud på samme tid med, at du opnår den farve som du vil have. Herudover viser denne selvbruner fra Tan-Luxe allerede et resultat indenfor 60 minutter.

Se hele udvalget fra Tan-Luxe her.

2. Vita Liberata – Top 2 af bedst i test

Denne selvbruner er især for dig, som oplever at farven hurtigt forsvinder. Vi har udpenslet den selvbruner inden for Vita Liberata mærket, som er mest populær.

Vita Liberata Phenomenal (3 farver)

Den bedste økologiske selvbruner mousse på markedet. Phenomenal selvbruneren fra Vita Liberata indeholder ingen duft og løser derfor problemet for dem, som ikke er vilde med selvbrunerens normale duft. Ligeledes klistrer denne selvbruner ikke, som mange andre selvbrunere gør. Denne vidunderlige selvbruner findes i farverne fair, medium og dark.

Se hele udvalget fra Vita Liberata her.

3. St. Moriz – Top 3 af bedst i test

Selvbruner mousserne fra St. Moriz er absolut en succes blandt jer og det forstår vi godt. Disse populære selvbruner-mousser fordeler sig utrolig smukt på huden. Til netop disse selvbrunere anbefales det, at bruge en applikationshandske. Vi har valgt her at vise de mest populære selvbrunere fra St. Moriz.

St. Moriz Fast Tan mousse

St. Moriz Tan Applicator Mitt

Denne ultra smarte og yderst populære selvbruner fra St. Moriz fås i en enkelt farve. Farveintensiteten afhænger nemlig af, hvor lang tid du lader selvbruneren virke. Ønsker du en lys farve, skal du blot vente i en 1 time. Ønsker du en medium farve, skal du vente i 2 timer. Er du lidt brun i forvejen og ønsker en mørk farve, skal du vente i 3 timer for det perfekte resultat.

St. Moriz Self Tanning Mousse (2 farver)

Denne selvbrunerer er perfekt til både ansigtet og kroppen. Hvis du døjer med misfarvning, er denne selvbruner især god til at undgå streger og misfarvning, samtidig opnår du en naturlig flot solbrun farve.

Se hele udvalget af St. Moriz her.

4. EASY SUN – Top 4 af bedst i test

EASY SUN igangsætter en naturlig proces i hudens øverste lag og giver en naturlig og jævn fordeling af farven. Hos BEAUTYCOS er dette brand de mest solgte selvbrunere og det er ikke uden grund. Er du træt af kraftige selvbruner dufte, så er denne perfekt til dig med sin friske duft og giver samtidig et flot resultat.

EASY SUN Self Tanning Spray

EASY SUN Self Tanning Towelette

EASY SUN Self tanning sprayen og Toweletten har begge en forfriskende duft, hvilket gør dem super populære blandt de mange tilhængere af denne selvbruner. Ligeledes smitter denne selvbruner ikke af, hvilket løser et problem for mange som har prøvet at ens selvbruner smitter af på tøjet. Du opnår en flot gylden tone med EASY SUN self tanning spray og med toweletten.

Ved brug af sprayen behøver du ikke, at bruge en handske til fordeling af selvbruneren og toweletten. Toweletten som er en serviet masseres ind i huden. Selvbrunere holder i op til 3-5 dage.

Se hele udvalget fra EASY SUN her.

Vi håber hos BEAUTYCOS, at denne guide vil hjælpe dig til at finde rundt i de mange mærker og selvbruner typer.

Vi ønsker dig alt held og lykke, med at komme i gang med din sommer-tan, så du kan vise din brune lækre krop frem. Held og lykke med din selvbruner rejse.