Hårpleje

Gæsteblogger: De bedste tips til mere fylde i håret

Oplever du, at dit hår klasker sammen og ser mere eller mindre kedeligt ud allerede få timer efter du har vasket det? Jeg tænker ikke, jeg er den eneste der kan nikke genkende til den oplevelse.

Mangler dit hår mere fylde og volumen? Så læs med her og få de bedste tips.

Kevin Murphy Body Mass, Plumping Rise og Plumping Wash

Oplever du, at dit hår klasker sammen og ser mere eller mindre kedeligt ud allerede få timer efter du har vasket det? Jeg tænker ikke, jeg er den eneste der kan nikke genkende til den oplevelse. Jeg har selv typisk skandinavisk hår, som er fint og derfor bliver det hurtigt fladt og kedeligt. Men gennem de sidste par år har jeg fundet en del gode tips og tricks til, hvordan jeg kan skabe mere fylde og liv i det. Og de gode tips og tricks skal I selvfølgelig også have glæde af.

https://llk.dk/ku6whv
Kevin Murphy Body Mass, Plumping Rise og Plumping Wash

Step by step til mere fyldigt hår  

1. Brug en god shampoo som passer til dit hår 

Find en god shampoo som passer lige netop til dig og dine behov. Jeg bruger selv Plumping Wash fra Kevin Murphy, som er perfekt til at skabe ekstra styrke og fylde til fint og skandinavisk hår.  

2. Vask håret to gange  

Jeg vasker altid mit hår to gange. Første gang for at vaske og fjerne snavs og rester af stylingprodukter, og efterfølgende for få den fulde pleje fra shampooen.  

3. Brug kun balsam i spidserne  

Fokuser altid på kun at bruge balsam i spidserne, ellers risikerer du, at du tynger håret. Jeg bruger en balsam i samme serie som shampooen, Plumping Rinse fra Kevin Murphy der også fokuserer på at styrke håret uden at tynge det.  

4. Brug en volumen spray  

Jeg lader altid mit hår lufttørre en smule, inden jeg bruger et stylingprodukt til at skabe fylde og volumen i håret. Her er det vigtigt at fordele produktet godt ved hårrødderne og hovedbunden. Et ekstra tip til at få mere volumen er at føntørre håret med hovedet ned ad.  

5. Spring hårvasken over  

Hyppig hårvask kan give fedtet hår og specielt hvis man har fint eller skandinavisk hår, så er det noget man gerne vil undgå. Derfor bruger jeg en tørshampoo til lige at friske op og samtidig skabe mere volumen til de dage, hvor jeg ikke vasker det.  

Kevin Murphy Body Mass, Plumping Rinse og Plumping Wash

Hvorfor Kevin Murphy?

I forhold til valg af hårprodukter, er det en smagssag hos den enkelte, hvad man fortrækker at bruge, og hvad der passer til ens hår. Plumping Wash og Rinse fra Kevin Murphy er perfekte for at skabe ekstra styrke og volumen i håret og serien passer derfor rigtig godt til dig med fint hår, normalt hår eller det typiske skandinaviske hår. Produkterne skaber med tiden også en tæthed i håret og indeholder ingredienser som hjælper med at fremme hårvæksten. Jeg er vild med, at produkterne skaber fylde i hele håret og ikke kun ved hårrødderne, så der er ingen tvivl om, at du føler at produkterne virker i hele håret. At produkterne tilmed dufter som når man træder ud fra frisørsalonen, gør kun oplevelse endnu bedre og tilføjer lidt ekstra luksus til hverdagen.  

Gæsteblogger Christina Holm Svarer – Content creator og står bag instagram christinaholmsvarer.