BioSilk Volumizing System Conditoner (U)

spar36%

final_price
Din pris 109,00 kr Vejl. udsalgspris 172,00 kr
Status:På lager
BioSilk Volumizing System Conditoner 350mlIndeholder ingredienser med vitamin A og E, som giver fylde og volumen til fint og livløst hår. Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans. Avendelse: Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans. Avendelse: Fordel en lille mængde conditioner i det våde hår og massér. Skyl håret.For det bedste resultat anbefales det at vaske håret med BioSilk Volumizing System Shampoo.Biosilk serien er ikke testet på dyr.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Biosilk 350 ml Volume

Beskrivelse

BioSilk Volumizing System Conditoner 350ml

Indeholder ingredienser med vitamin A og E, som giver fylde og volumen til fint og livløst hår. Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans.

Avendelse:
Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans.

Avendelse:
Fordel en lille mængde conditioner i det våde hår og massér. Skyl håret.For det bedste resultat anbefales det at vaske håret med BioSilk Volumizing System Shampoo.

Biosilk serien er ikke testet på dyr.

BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration