BC Bonacure Oil Miracle Light Finishing Treat (U)

spar58%

final_price
Din pris 79,00 kr Vejl. udsalgspris 189,00 kr
Status:Ikke på lager
BC Bonacure Oil Miracle Light Finishing Treatment 100 mlBC Oil Miracle Light Finishing Treatment er en leave-in kur der indeholder marulaolie, som tilfører håret en enestående glans og en silkeagtig fornemmelse uden at tynge. Den reparerer håret og giver øjeblikkelig glans og blødhed. Den indeholder marulaolie som styrker hvert enkelt hårstrå og giver elasticitet til beskadiget hår.Olien reducerer hårets tørretid og er varmebeskyttende og den modvirker krus og statisk hår. Produktet er meget velegnet til fint og normalt hår, da den plejer og giver glans uden at tynge håret.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
BC Oil Miracle Schwarzkopf BC Bonacure BC Oil Miracle Schwarzkopf 100 ml Beskyttende

Beskrivelse

BC Bonacure Oil Miracle Light Finishing Treatment 100 ml

BC Oil Miracle Light Finishing Treatment er en leave-in kur der indeholder marulaolie, som tilfører håret en enestående glans og en silkeagtig fornemmelse uden at tynge. Den reparerer håret og giver øjeblikkelig glans og blødhed. Den indeholder marulaolie som styrker hvert enkelt hårstrå og giver elasticitet til beskadiget hår.

Olien reducerer hårets tørretid og er varmebeskyttende og den modvirker krus og statisk hår. Produktet er meget velegnet til fint og normalt hår, da den plejer og giver glans uden at tynge håret.

BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration