Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch

A&F er et Amerikansk brand, der er kendt for deres tøj til mænd, kvinder og børn. I mere end 125 år har mærket produceret moderne tøj i høj kvalitet og Amerikansk stil. Mærket er kendt hele verden over og produkterne forhandles blandt andet i Europa,...

Læs mere

25 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 2 varer
  • Dufte Dufte 22 varer
    • Parfume 22 varer
  • Mænd Mænd 8 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

25 Produkter

pr. side

A&F er et Amerikansk brand, der er kendt for deres tøj til mænd, kvinder og børn. I mere end 125 år har mærket produceret moderne tøj i høj kvalitet og Amerikansk stil. Mærket er kendt hele verden over og produkterne forhandles blandt andet i Europa, Asien, Mellemøsten og Amerika.

Især i nord Europa er mærket populært. Abercrombie and Fitch Sverige er især populære med deres tøj kollektion, som forhandles i flere store online shops.

Abercrombie and Fitch London var den første butik i Europa til at rette deres markedsføring mod ungdommen. Dette gjorde de blandt andet ved at benytte sig at unge muskuløse modeller med bar overkrop, som stod og tog imod folk når de besøgte butikken. Dog offentliggjorde firmaet i sommeren 2015 at de ville stoppe med at have modeller med bar overkrop på poserne og i butikkerne.

Abercrombie & Fitch fortsætter dog med at bidrage med moderne og ikoniske produkter, der følger tiden og som er fokuseret på et smart udseende.    

Abercrombie & Fitch First Instinct

Ud over at producere tøj, er brandet også kendt for deres parfumer. Især deres First Instinct kollektion har taget verden med storm. Serien indeholder både dufte i en let eau de toilette eller mere intense eau de parfum. First Instinct er en sensuel forførende og dragende duft baseret på de følelser, der er forbundet med det første blik og når man oplever en kraftfuld tiltrækning af en anden person.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord