Zenz Therapy

Zenz Therapy

Zenz Therapy

Filosofi

Zenz Therapy er et udvalg af hårplejeprodukter, der er fyldt med nærende og aktive ingredienser, som er af den allerbedste kvalitet. Ingredienserne består af fire organiske nordiske planter, der også er udpeget som "superfoods...

Læs mere

29 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hårpleje Hårpleje 28 varer
  • Hudpleje Hudpleje 4 varer
  • Mænd Mænd 5 varer
  • Mængderabat Mængderabat 29 varer
  • Fri fragt Fri fragt 29 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 4 varer
Pris
Pris
-

29 Produkter

pr. side

Zenz Therapy

Filosofi

Zenz Therapy er et udvalg af hårplejeprodukter, der er fyldt med nærende og aktive ingredienser, som er af den allerbedste kvalitet. Ingredienserne består af fire organiske nordiske planter, der også er udpeget som "superfoods". "Superfood" betegnelsen anvendes til planter, der har en positiv effekt på kroppens sundhed. De planter, som disse hårplejeprodukter er baseret på, er hypen, amarant, havtorn og kamille. Disse planter har påvirket vores livsstil i generationer og er den dag i dag stadig populære. Uanset om det er personlig velvære, mad, kosmetik eller hårpleje, har disse ingredienser haft en stor indflydelse på en lang række måder. Disse omhyggeligt udvalgte nordiske planter har alle en unik effekt på både hår og hovedbund, hvilket hjælper med at styrke håret, genoplive det og sikre en god fugtbalance.

Produkter

Serien består af shampoos, conditioners, styling produkter og behandlende olier. Alle Zenz Therapy hårplejeprodukter er baseret på økologisk hypen, amarant, havtorn og kamille. Hver produktkategori er også beriget på andre måder afhængigt af, hvordan produkterne anvendes. Zenz therapy er naturlige og økologisk, hårplejeprodukter fri for parabener, sulfater, farve og kunstig parfume. Der bruges aroma-terapeutiske dufte og olier, der er certificeret organisk eller vildt voksende.

Serien tilbyder alt hvad du skal bruge for at opretholde et sundt hår og en sund hovedbund, uanset hårtype og behov.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord