Wunder2

Wunder2

Wunder2

Wunder2 Cosmetics blev skabt for, at kunne give kvinder muligheden for at blive den bedste udgave af sig selv. Teamet bag Wunder2 er passioneret omkring, at udvikle avancerede højteknologiske skønhedsprodukter. Produkterne er skabt med inspi...

Læs mere

4 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 1 vare
  • Makeup Makeup 3 varer
    • Øjne 3 varer
      • Øjenbryn 3 varer
Pris
Pris
-

4 Produkter

pr. side

Wunder2

Wunder2 Cosmetics blev skabt for, at kunne give kvinder muligheden for at blive den bedste udgave af sig selv. Teamet bag Wunder2 er passioneret omkring, at udvikle avancerede højteknologiske skønhedsprodukter. Produkterne er skabt med inspiration fra de nyeste trends og tendenser set på catwalken verden over og forvandlet til nemme troværdige hverdags skønhedsprodukter.
Fra fyldige bryn til voluminøse læber – firmaet er first movers med den nyeste teknologi og seneste innovationer, der tilsammen skaber hurtige og holdbare resultater.
Elsket af kunder, kendisser samt makeupartister verden over og med sine lave priser giver brandet alle kvinder muligheden for at blive den bedste version af sig selv.

Wunderbrow

Hos Beautycos forhandler vi blandt andet Wunderbrow, der indeholder en brow liner og gel, så du kan få perfekte bryn med et naturligt look, der holder hele dagen.

Derudover forhandler vi den revolutionerende Wunderkiss, som giver voluminøse læber på under 2 minutter. Fyldige læber er en del af de nyeste trends indenfor skønhedsverdenen og med den nyeste banebrydende teknologi har Wunder2 lavet et sæt, der er nemt at bruge for alle. Få fyldigere læber der holder flere timer med 2-trins systemet Wunderkiss, som indeholder en Lip Plumping Gloss og en Plumping Booster, der giver fylde på 3 forskellige niveauer.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord