Victorias Secret

Victorias Secret

VS

Victoria´s secret er et Amerikansk brand, der sælger undertøj, nattøj, parfumer og skønhedsprodukter. Virksomheden er grundlagt i 1977 af forretningsmanden Roy Raymond. Historien bag Victoria Secret lyder, at Roy skulle købe nyt lingeri som gave t...

Læs mere

10 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 10 varer
    • Kropspleje 10 varer
      • Body mist 10 varer
  • Dufte Dufte 10 varer
Pris
Pris
-

10 Produkter

pr. side

VS

Victoria´s secret er et Amerikansk brand, der sælger undertøj, nattøj, parfumer og skønhedsprodukter. Virksomheden er grundlagt i 1977 af forretningsmanden Roy Raymond. Historien bag Victoria Secret lyder, at Roy skulle købe nyt lingeri som gave til sin kone. Under hans besøg i forskellige undertøjsbutikker følte han sig frastødt af ekspedienternes mangel på kundeservice, butikkernes udsmykning og designet på undertøjet. Han startede derfor Victorias secret med formålet om, at mænd skulle føle sig komfortable når de skal købe lingeri til kvinder. Siden hen er brandet også blevet kendt for sit årlige fashion show, hvor de ikoniske Victoria´s Secret Angels og modeller fremviser de nyeste kollektioner med undertøj og nattøj på catwalken.
En af virksomhedens nyeste kollektioner hedder Victorias Secret PINK og indeholder lækre skønhedsprodukter indenfor makeup og kropspleje i smukke emballager.
I slutningen er af 80´erne begyndte Victorias secret at lave parfumer og bodymists. En bodymist er lettere end en parfume og laves i en mere luftig konsistens.

Hvem er Victoria?

Igennem tiden har mange undret sig over, hvor navnet Victoria´s Secret stammer fra og hvem Victoria er. Ifølge grundlæggeren, skal navnet forbindes med indretningen af butikkerne. Da butikkerne skulle indrettes var ideen, at de skulle udsmykkes i en viktoriansk stil, der giver en privat og fantasifuld følelse hos kunderne. Stilen skulle udstråleviktoriansk elegance og finesse samt forbindes med den viktorianske dronning af samme navn. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord