Versace

Versace

Versace parfume

I 1995 lancere Gianni parfumen ”Blonde” inspireret af søsteren Donatella. Parfumen indeholdte noter som ylang ylang, neroli, voil, bergamot, muskus og tuberose som alle stadig, den dag i dag, er en stor del af Versace parfumernes arom...

Læs mere

97 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 24 varer
 • Hårpleje Hårpleje 1 vare
 • Hudpleje Hudpleje 6 varer
 • Dufte Dufte 95 varer
  • Parfume 86 varer
  • Deodorant 9 varer
 • Personlig pleje Personlig pleje 5 varer
 • Mænd Mænd 41 varer
 • Livsstil Livsstil 1 vare
 • Nyheder Nyheder 5 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

97 Produkter

Side
pr. side

Versace parfume

I 1995 lancere Gianni parfumen ”Blonde” inspireret af søsteren Donatella. Parfumen indeholdte noter som ylang ylang, neroli, voil, bergamot, muskus og tuberose som alle stadig, den dag i dag, er en stor del af Versace parfumernes aromaer. Versace har stadig, i dag, et hav af dygtige parfumemagere. Nogle af de mest brugte er Antoine Lie, Alberto Morillas, Natalie Lorson, Jean-Pierre Bethouart og Nathalie Feisthauer.

Versace pour homme 

Hos BEAUTYCOS har vi mange af Versaces kente produkter, blandt andet Versace pour homme, som vi både har som sæt og som en parfume alene. 

Historie

Versace blev grundlagt i Milano i 1978, af modedesigneren Gianni Versace. Han var en anerkendt designer og har i sin tid designet tøj til en masse kendisser som Madonna, prinsesse Diana, Elton John og mange flere. Gianni vandt bl.a. de prestigefyldte priser som L'occhio D'oros og American Fashion Oscar. Han blev på tragisk vis myrdet ved sit hus i Miami og i 1997 overtog søsteren Donatella Versace broderens modeimperium. Allerede 1,5 år efter opførte Donatella sit første modeshow. Modehuset, designer tøj og accessoires inspireret af popart og klassisk græsk og romersk arkitektur. Deraf også deres logo, Medusa. I samarbejde med EuroItalia startede modehuset, i 1981, med at producere parfumer og aftershaves. Brandet anses for at være et luksuriøs verdenskendt mærke

Design

Lige såvel som de karakteristiske træk ved Versaces tøj og accessoires, er designet af parfumeflaskerne højt prioriteret. Flaskerne er smukke, og de har nogle ting som i hver deres linje går igen. Man ser ofte deres logo Medusa på flasken, og på nogle af de lidt nyere linjer som Diamond serien har flasken altid et stort diamantformet låg. Versace har i dag lang over 50 parfumer i deres sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord