Veet

Veet

Alle produkter fra Veet er specielt designet til at give dig en glat og silkeblød hud. Ligemeget, hvilken hudtype du har findes der et Veet hårfjernings produkt til dig. Veet laver et stort udvalg af produkter, der fjerner hår med præcision på område...

Læs mere

16 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 16 varer
  • Hårfjerning 16 varer
   • Hårfjerningscreme 6 varer
   • Barbering 12 varer
   • Voksbehandling 10 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Egenskaber

16 Produkter

pr. side

Alle produkter fra Veet er specielt designet til at give dig en glat og silkeblød hud. Ligemeget, hvilken hudtype du har findes der et Veet hårfjernings produkt til dig. Veet laver et stort udvalg af produkter, der fjerner hår med præcision på områder såsom bikinilinjen, armhuler, ben og bryn. Produkterne er nemme og hurtige at bruge i en travl hverdag. Du får silkeblød hud, uden hår, der holder op til 4 uger. De fleste af Veets produkter findes både til almindelig og sensitiv hud.

Hårfjerningscreme

Hårfjerningscreme er en hurtig og smertefri måde, at fjerne uønsket hår. Cremen opløser håret i stedet for at skære dem over eller trække dem ud som en skraber eller voks ville gøre. Veet hair removal cream fjerner selv de mindste hår og efterlader huden blød og gennemfugtet. Håret føltes blødere når de vokser ud igen. Findes også til sensitiv hud, som er ekstra skånsom mod huden.

Voksstrips er en nem måde at opnå hurtige resultater, der holder længere, da voksen trækker hårene ud helt nede ved rødderne. Du vil også opleve færre, finere og blødere hår når du vokser regelmæssigt. Warm Wax er til dig, der ønsker en Veet voks, der leverer professionelle resultater og holder op til fire uger.

Leder du efter hårfjerning til ansigt har Veet flere produkter, der specielt brugervenlige til ansigtet, samt vokser præcis og skånsomt. Efterlader huden lækker og fugtet. Face wax strips er nemme at bruge og giver dig mulighed for at dosere voksen præcis, hvor der er brug for den. Det kan være på øjenbryn, overlæbe eller på kinderne.

Veet laver også after care produkter, der behandler indgroet hår efter barbering. Veet Anti Ingrown hair Cream behandler ingroede hår ved skånsomt at eksfoliere huden og give masser af fugt.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord