Valentino

Valentino

Det italienske modehus er kendt for mange ting, og især deres nitter på tøj, sko og tasker har udmærket sig og er blevet brandets helt store kendetegn. Foruden at udmærke sig i modebranchen, så har det populære mærke også lavet nogle helt fantastiske...

Læs mere

14 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 4 varer
  • Dufte Dufte 14 varer
    • Parfume 14 varer
  • Mænd Mænd 9 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

14 Produkter

pr. side

Det italienske modehus er kendt for mange ting, og især deres nitter på tøj, sko og tasker har udmærket sig og er blevet brandets helt store kendetegn. Foruden at udmærke sig i modebranchen, så har det populære mærke også lavet nogle helt fantastiske dufte. I dag er det næsten også en selvfølge, at et stort og anerkendt modehus også skal lave diverse dufte og parfumer, så det gør Valentino selvfølgelig også.

Historie

Det Italienske modehus blev grundlagt i 1959 af designeren Valentino Garavani. På daværende tidspunkt, var det helt store kendetegn deres smukke røde kjoler og (næsten) alle datidens store ikoner ejede en Valentino kjole.

De lækre parfumer som brandet har skabt er kendte og elsket verden over, og afspejler sig også i mærkets stil og karakter.

Her hos Beautycos har vi nogle super skarpe priser på de lækre parfumer, og noget til enhver smag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord