TWEEZERMAN

TWEEZERMAN

Historien om Tweezerman 

For mere end 35 år siden begyndte Tweezerman sin mission om at bringe innovative redskaber af høj kvalitet til skønhedsindustrien. Tweezermans position som ekspert indenfor skønhedsredskaber har sat baren højt og forsætter me...

Læs mere

77 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 8 varer
 • Makeup Makeup 30 varer
 • Personlig pleje Personlig pleje 39 varer
  • Hårfjerning 30 varer
  • Tilbehør 38 varer
   • Pincetter 33 varer
   • Spejle 7 varer
 • Mænd Mænd 14 varer
 • Børn Børn 2 varer
Pris
Pris
-
Hudtype

77 Produkter

Side
pr. side

Historien om Tweezerman 

For mere end 35 år siden begyndte Tweezerman sin mission om at bringe innovative redskaber af høj kvalitet til skønhedsindustrien. Tweezermans position som ekspert indenfor skønhedsredskaber har sat baren højt og forsætter med at holde de højeste standarder i pålidelighed, præcision og service i deres kategori. Tweezermans passionerede og loyale fanskarer, motiverer mærket til at fortsætte med at udvikle værktøjer, der hjælper kvinder og mænd med at opnå det ultimative look, primært indenfor hud og personligpleje.

Tweezerman pincet

De er bl.a. kendt for den prisvindende Tweezerman pincet til at korrigere øjenbryn og Tweezerman smooth finish facial hair remover som er ideel og fjerne hår i ansigtet. Yderner er der hudormefjerner, neglesakse, neglefile, Tweezerman spejl, rejsesæt i fine beholdere og deres effektive Lash komb som skaber lange, separate og fine øjenvipper.

Kvaliteten er altid i top og alle deres produkter bliver produceret i det fineste og mest holdbare materiale. De bruger kun rustfrit stål, læder og andre stærke og lækre materialer. Deres kendte pincet er berømt for sin præcision og alle deres pincetter har perfekt justerede og håndfilet spidser. Det betyder at du hver gang du bruger denne pincet er sikret et perfekt resultat. Pincetten har vundet Allure Editors 'Best of Beauty' prisen hvert år siden 2001 til dato. Alt hvad de producere er designet med tanken om korrekt ergonomi, så ikke nok med at de skaber effektive og innovative redskaber, men de hjælper samtidige brugerne med at få bedst muligt ud af dem.

Tweezerman øjenvippebukker

Hos Beautycos har vi den populære Tweezerman øjenvippebukker med 34% rabat. Du kan se den populære øjenvippebukker fra Tweezerman her.

Socialt ansvar

Twezerman udtaler bl.a. at de er dedikeret til at bidrage til en bedre verden ved at støtte samfundet både lokalt og globalt. At give tilbage til det samfund, vi lever i, og hjælpe folk i nød, er en integreret del af vores rolle og ansvar i at drive en voksende og rentabel forretning. Vores anden bundlinje, hvor vi dedikerer en del af vores overskud til velgørende årsager, er og har altid været en vigtig kerneværdi hos Tweezerman. De går op i bæredygtighed fra start til slut. What’s not to like?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord