Trontveit

Trontveit

TronTveit laver forskellige serier af hårvoks, hvor Attitude-serien er den mest kendte. Her hos Beautycos kan du finde et udvalg af deres Attitude voks, så du kan finde den hvis hold bedst passer til dit hår!

Trontveit attitude

Som førnævnt er d...

Læs mere

55 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 3 varer
 • Hårpleje Hårpleje 55 varer
  • Shampoo & Conditioner 26 varer
   • Shampoo 16 varer
   • Conditioner 10 varer
  • Hårstyling 16 varer
  • Hårkur 3 varer
  • Hårolie 1 vare
  • Hårserum 1 vare
  • Tilbehør 12 varer
 • Hudpleje Hudpleje 1 vare
 • Mænd Mænd 4 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 3 varer
Pris
Pris
-

55 Produkter

Side
pr. side

TronTveit laver forskellige serier af hårvoks, hvor Attitude-serien er den mest kendte. Her hos Beautycos kan du finde et udvalg af deres Attitude voks, så du kan finde den hvis hold bedst passer til dit hår!

Trontveit attitude

Som førnævnt er dette den mest kendte serie fra mærket, som har et stort udvalg af produkter til al slags hår. Udvalget består af alt fra shampoo og conditioner til styling.

Blandt deres stylingprodukter kender du måske Tronveit Organic Attitude eller TronTveit Rock Solid Attitude. Den grønne af disse to vokse er kendt for at give dit hår et støvet, mat finish og er baseret på intet mindre end 80% organiske ingredienser.
Den røde voks er måske den bedste voks i verden. Ikke nok med at den giver dig ekstremt stærkt hold, der med sikkerhed holder hele dagen, så er den også parabenefri og fosfatfri.

Et andet must-have fra mærkets udvalg af styling, er deres Trontveit Dirty Angel Dry Styling Shampoo. Dette produkt er en unik sammensætning af tørshampoo og volumepudder. På denne måde vil du opnå et rent, nyvasket look samtidig med at give dit hår masser qaf lækekr volume.
Produktet findes også i en særlig version til blondiner, som indeholder blå/violette farvepigmenter. Pigmenterne sørger for at vedligeholde de kolde nuancer i håret, helt uden brug af f.eks. silver shampoo eller en tur til frisøren.

Dette mærke blev stiftet tilbage i 2010 af en tidligere frisør ved navn Thomas Trontveit. Med innovative idéer, fantastiske produkter og god service, har han skabt sig et internationalt firma, der har taget verden med storm. Brandet har altid sat særlig fokus på at have en "grøn profil", med så mange rene og grønne ingredienser som muligt i deres produkter. 

Virksomheden er dansk og fyldt med erfarne brancheform, som ved alt der er brug for at vide, når det kommer til at skabe produkter af god kvalitet. Samlet set har teamet over 140 års erfaring, som bl.a. har været med til at skabe deres kendte vokse, de tillader sig at beskrive som: "Probably the best hairwax in the world!"

Så vis lidt attitude og prøv TronTveit i dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord