Trevor Sorbie

Trevor Sorbie

Trevor Sorbie Curl Cream

Du kender sikkert dette brand for produktet, der er kendt som den bedste krøllecreme, nemlig Trevor Sorbie Long Hair Curl Cream. Denne creme har alt hvad dine krøllede lokker kunne have brug for. Ikke nok med at den effektivt...

Læs mere

33 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Pakketilbud Pakketilbud 3 varer
 • Hårpleje Hårpleje 30 varer
  • Shampoo & Conditioner 14 varer
   • Shampoo 9 varer
   • Conditioner 5 varer
  • Hårstyling 11 varer
  • Hårkur 5 varer
  • Hårolie 1 vare
 • Mænd Mænd 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. XL-størrelse 3 varer
Pris
Pris
-

33 Produkter

pr. side

Trevor Sorbie Curl Cream

Du kender sikkert dette brand for produktet, der er kendt som den bedste krøllecreme, nemlig Trevor Sorbie Long Hair Curl Cream. Denne creme har alt hvad dine krøllede lokker kunne have brug for. Ikke nok med at den effektivt separerer krøllerne og udfiltrer krusede totter, så virker den fantastisk definerende og glansgivende. Dit hår bliver efterladt med de smukkeste, mest elastiske krøller.

Shampoo, conditioner og krøllecreme

Udover dette vidunderprodukt, så gør mærket sig også i shampoo og conditioner. F.eks. deres Long Hair Shampoo og Long Hair Conditioner. Produkterne er lavet særligt til dig med langt hår, som med tiden er blevet lidt ødelagt. De genopbygger effektivt håret, og giver en masse fugt og glans.

Da Trevor Sorbie var en 15-år gammel dreng i Paisley, Scotland droppede han ud af skolen uden nogen kvalifikationer. Men han fik et job i familiefortaget, nemlig hans fars lille barbersalon i Ilford, Essex. 
Efter tre måneder hjalp den unge mand med at klippe hår, og det var noget der vækkede hans interesse, for fem år senere meldte han sig ind i den lokale frisørskole. Der blev han introduceret til Vidal Sassoon, en legende i frisørverden, og det ændrede hans liv for evigt.
I dag er han en anerkendt og respekteret frisør, med over 50 års erfaring indenfor sit fag. Og med al denne erfaring og talent har han skabt dette mærke. Der særligt har hittet med deres hårprodukter til krøller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord