Toppik

Toppik

Tyndt hår?

Toppik hårprodukter er til dig der lider af tyndt hår og for tidligt hårtab. For mange er det, at være tyndhåret, et stort slag på selvtilliden og deres syn på sig selv. Toppik har en dedikeret mission om, at levere synlige resultater til...

Læs mere

21 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 1 vare
 • Hårpleje Hårpleje 4 varer
 • Mænd Mænd 21 varer
  • Shampoo & Balsam 2 varer
   • Conditioner 2 varer
  • Hårstyling 1 vare
 • Nyheder Nyheder 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hårtype

21 Produkter

Side
pr. side

Tyndt hår?

Toppik hårprodukter er til dig der lider af tyndt hår og for tidligt hårtab. For mange er det, at være tyndhåret, et stort slag på selvtilliden og deres syn på sig selv. Toppik har en dedikeret mission om, at levere synlige resultater til deres kunder.
Både mænd og kvinder der har prøvet deres produkter, mener at resultatet er naturligt, får dem til at føle sig yngre og mere attraktive, og at de helt sikkert vil anbefale produkterne til andre.

Med deres store engagement har de udviklet et unikt stylingprodukt ved navn Toppik Hair Building Fibers. Produktet er baseret på farverede hårfibre, som via en statisk ladning, binder sig til de naturlige hårstrå. Fibrene vil ”bygge håret op”, og efterlade din frisure med et naturligt, tykkere og mere fyldigt look.

Desuden er produktet super nemt at bruge. Det skal bruges på helt tørt hår, og det eneste du skal gøre er at drysse produktet forsigtigt over områderne, der trænger til fylde. Alternativt kan du bruge deres applikator, som vil gøre påføringen mere præcis. Afslut til sidst med Toppik FiberHold Spray, og nyd din fyldige frisure med massere af glans, som holder op til en hel dag.

Hos BEAUTYCOS sælger vi et stort udvalg af disse innovative hårfiber produkter til enhver hårfarve, samt styling, conditioner og shampoo til tyndt hår. Så tøv ikke, og skynd dig ind og find de produkter der passer bedst til dig og dit hår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord