Sol De Janeiro

Sol De Janeiro

Hvis du ønsker at forkæle din krop med en selvplejeoplevelse, der vil få dig til at føles som en ægte brasiliansk skønhed, og samtidig tage et etisk og bæredygtigt valg, så er Sol De Janeiro perfekt for dig. Du er nemlig ikke kun sikret selvforkælels...

Læs mere

43 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hårpleje Hårpleje 9 varer
  • Hudpleje Hudpleje 24 varer
  • Makeup Makeup 3 varer
  • Dufte Dufte 13 varer
  • Tilbud Tilbud 43 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 11 varer
Pris
Pris
-

43 Produkter

Side
pr. side

Hvis du ønsker at forkæle din krop med en selvplejeoplevelse, der vil få dig til at føles som en ægte brasiliansk skønhed, og samtidig tage et etisk og bæredygtigt valg, så er Sol De Janeiro perfekt for dig. Du er nemlig ikke kun sikret selvforkælelse af høj kvalitet, men også med god samvittighed for planeten.

Hvad og hvem er Sol de Janeiro?

Sol De Janeiro er mere end bare et skønhedsbrand - det er en livsstil. Det er en kærlighedserklæring til den brasilianske kultur, solskinnet og den smittende glæde, der følger med det. Virksomheden har skabt en hel serie af produkter, der er inspireret af Brasiliens varme og energi, og som er designet til at give dig den ultimative, brasilianske skønhedsoplevelse.

Brandet blev grundlagt i 2015 af to veninder fra Brasilien, Marc Capra og Heela Yang. De ønskede at skabe et skønhedsbrand, der kunne fange den brasilianske selvkærlighed på en autentisk måde og samtidig give en oplevelse af at være på en tropisk ferie, uanset hvor du befandt dig. I dag er Sol De Janeiro et internationalt brand udbredt i hele Europa med flere populære produkter og brands på kosmetikhylderne.

Passer på miljøet

Men Sol De Janeiro er ikke blot fantastiske produkter - de er også en miljøetisk virksomhed. Deres ingredienser er bæredygtigt høstet fra Amazonas og stammer fra Fair Trade-kilder. Virksomheden arbejder hårdt på at reducere deres miljøpåvirkning ved at bruge genanvendelige og bionedbrydelige materialer i deres emballage, og ved at bruge mindre plastik i deres produktion. Derudover støtter Sol De Janeiro også de samfund, hvor deres ingredienser kommer fra. De har etableret partnerskaber med lokale producenter i

Amazonas, som bidrager til beskyttelsen af regnskoven og samtidig skaber bæredygtige indtægtskilder for borgerne.

Vores yndlingsprodukter fra Sol de Janeiro

Det er svært ikke at elske alle produkterne fra Sol De Janeiro, men ikke desto mindre er der et par højdespringere, som både vi her hos BEAUTYCOS – og alle andre Sol De Janeiro-fans – har højt på favoritlisten. Her er to af dem.

Sol de Janeiro Bum Bum Cream

Den mest populære er uden tvivl deres Brazilian Bum Bum Cream, der giver en glattere, fastere og mere hydreret hud. Formlen er unik og består af koffein, acai-olie, kokosolie og cupuaçu-smør, der har hjulpet adskillige kvinder til at stramme huden op især omkring balleområdet. Duften af Sol de Janeiro Bum Bum Cream er ikke mindst varm og forførende, ligesom cremens konsistens forbedrer hudens elasticitet og fugt.

Sol de Janeiro parfume

Sol de Janeiro har også adskillige forfriskende dufte, hvoraf deres Sol de Janeiro body mist kaldet ”Brazilian Crush” er iblandt vores yndlings. Ligesom med deres andre produkter, kalder denne duft på sommervarme og godt humør, men bærer også noter af pistacie, saltet karamel og vanilje. Dertil er den også fugtgivende for huden, hvor den både plejer og blødgør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord