Smith´s

Smith´s

Den populære Rosebud Salve er den perfekte løsning til dig, der har tørre og sprukne læber. Efterlader læberne fugtet, bløde og velplejet. Men denne balm er langt mere end en læbepomade. Den kan også bruges til hænder, neglebånd, albuer, fødder og an...

Læs mere

9 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 9 varer
    • Ansigtspleje 9 varer
      • Læbepomade 9 varer
  • Makeup Makeup 9 varer
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Størrelse
Størrelse
-

9 Produkter

pr. side

Den populære Rosebud Salve er den perfekte løsning til dig, der har tørre og sprukne læber. Efterlader læberne fugtet, bløde og velplejet. Men denne balm er langt mere end en læbepomade. Den kan også bruges til hænder, neglebånd, albuer, fødder og andre tørre områder, samt til at forme brynene.
Salven består kun af naturlige ingredienser og essentielle olier, der har en lindrende effekt mod tør og irriteret hud.
Alle produkter er uden kunstig parfume og parabener.

Smith's Rosebud

Firmaet, der står bag de ikoniske Rosebud salver hedder Rosebud Perfume Company og er startet af Dr. George F. Smith i 1895. Dr. Smith ejede et apotek i Woodsboro, Maryland USA. Her blev han opfordret af venner og familie til at lave en salve, der kunne bruges til irriterede områder og små brandmærker på huden. Dr. Smith navngav i sin tid produktet for ”Balsam of Rosebuds”. Dette var produktet, som i dag kaldes Rosebud Salve. Salven opnåede stor popularitet ved at personalet gik fra dør til dør og solgte produktet. Dr. Smith måtte derfor udvide sit apotek, som kom til at ligge i, hvad der i dag kaldes The Rosebud Building. I dag sælges produktet verden over og nye varianter er siden hen kommet til.

Hos Beautycos forhandler vi forskellige udgaver af den kendte Rosebud Salve. Blandt andet Smith´s Menthol and Eucalyptus Balm, der udover at nære og fugte huden, kan bruges til smerter i musker, led og sener. Eucalyptus olie og menthol lindrer og beroliger, samt giver en frisk fornemmelse på huden. Er du forkølet, kan du påføre en smule produkt under næsen. Menthol vil lindre følelsen af forkølelse og skabe frie luftveje i næsen.
Smith´s balm findes i flere varianter med forskellige dufte såsom jordbær, mokka og vanilje samt mint og rose.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord