Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Sex and the City

Sarah Jessica Parker er en amerikansk skuespiller, designer og producer. Hun er især kendt for sin Rolle som Carrie Bradshaw i HBO serien Sex and the City og filmene af samme navn. Hun vandt 2 Emmy Awards og 4 Golden Globes for rolle...

Læs mere

2 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Dufte Dufte 2 varer
    • Parfume 2 varer
      • Eau De Parfum 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

2 Produkter

pr. side

Sex and the City

Sarah Jessica Parker er en amerikansk skuespiller, designer og producer. Hun er især kendt for sin Rolle som Carrie Bradshaw i HBO serien Sex and the City og filmene af samme navn. Hun vandt 2 Emmy Awards og 4 Golden Globes for rollen som Carrie Bradshaw.
Sarahs personlige stil og passion for mode har givet hende muligheden for at være model for The GAP og kréere sit helt eget parfume brand. Dette resulterede i lanceringen af Lovely i 2005, som er produceret i samarbejde med nogle af verdens største parfumører fra Coty Inc. Sarah Jessica var selv med i alle reklamerne og brugte sit image til at promovere parfumen.

Sarah Jessica Parker Lovely

Sarah ønskede at designe en parfume, der både var sexet og klassisk på samme tid. Duften skulle være ikonisk og let genkendelig. Derfor lavede hun 3 seperate dufte før hun producerede Lovely. Det er en blød, pudret, diskret og intim parfume, der både er elegant og klassisk, men samtidig også moderne og charmerende. Top noterne indeholder citrus og et diskret touch af lavendel. Duften viderudvikler sig med noter som æble og orkidé. Basen indeholder hvidt rav, cedertræ og hvid musk. Parfumen er udviklet til kvinder i alle aldre. Sarah var selv kreativ direktør og deltog aktivt i projektet fra start til slut.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord