Sally Hansen

Sally Hansen

Historien bag Sally Hansen

Sally Hansen Inc. Er et amerikansk skønhedsbrand, der blev grundlagt af Sally Hansen i 1946. Brandet er kendt for at skabe innovative prisvenlige skønhedsprodukter til kvinder verden over. Dog er det neglelak, som firmaet e...

Læs mere

3 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup 3 varer
    • Negle 3 varer
      • Neglelak 3 varer
Pris
Pris
-
Farve

3 Produkter

pr. side

Historien bag Sally Hansen

Sally Hansen Inc. Er et amerikansk skønhedsbrand, der blev grundlagt af Sally Hansen i 1946. Brandet er kendt for at skabe innovative prisvenlige skønhedsprodukter til kvinder verden over. Dog er det neglelak, som firmaet er mest kendt for at producere. Oprindeligt er brandet lanceret med kun 2 negleprodukter, men i dag finders der over 300 forskellige nuancer i deres sortiment. Disse distribueres i mere end 55 lande og både i USA og andre lande. 

Tanken bag brandet og produkterne var, i sin tid, at kvinder skulle elske at pleje neglene og at skønhed ikke skulle være en træls pligt. Derfor besluttede Sally sig for, at lancere et brand med et udvalg af produkter, der gav kvinder muligheden for nemt og hurtigt at kunne blive den bedste udgave af sig selv. Grundlæggeren var en frygtløs skønhedsentreprenør og et stilikon. På trods af, at firmaet blev startet i en tid, hvor de fleste kvinder gik hjemme og styrede husholdningen, valgte Sally at starte sit eget firma. Med sin innovative evner og selvsikkerhed trodsede hun samfundets normer og skabte det liv hun ønskede.

Sally Hansen neglelak

Hos Beautycos forhandler vi et stort udvalg af Sally Hansen neglelak i flere farver og til attraktive priser. Vi har et bredt udvalg af farver fra Complete Salon Manicure serien, der indeholder 7 fordele i et og samme produkt: Underlak, vækstbehandling, smuk glans, overlak, geléglans samt beskyttelse mod krakelering og til slut en negleforstærker med keratinkompleks. Derudover indeholder flasken en smart pensel, som giver et let og perfekt finish når du påfører produktet på neglene. Denne alt-i-én-neglelak giver op til 64% stærkere negle og holder farven i op til 10 dage uden at den krakelerer.

Ønsker du ekstra styrke til dine negle forhandler vi den populære VitaSurge Growth Gel, som forhindrer neglene i at knække og flække. Den hjælper dine negle til at vokse sig længere og stærkere. Gelen absorberes hurtigt ind i neglen og indeholder blandt andet vitamin A, E og C, der værker nærende og hydrerede.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord